HerNews.gr
Μόδα

Rihanna: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που θα κάνει στο Met Gala

Rihanna

Η Rihanna, γνωστή για τις εκκεντρικές και ξεχωριστές εμφανίσεις της, δεν θα μπορούσε να παραλείψει την ευκαιρία να εντυπωσιάσει στο φετινό Met Gala, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά events της χρονιάς στο χώρο της μόδας και της τέχνης.

Με το θέμα του φετινού Met Gala να είναι αφιερωμένο στον Karl Lagerfeld, τον διάσημο σχεδιαστή που απεβίωσε πρόσφατα, η Rihanna επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του με ένα outfit από τις δημιουργίες του. Η σταρ εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο του Lagerfeld, δίνοντας μας μια γεύση από το τι θα δούμε στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Είναι γνωστό πως η Rihanna αγαπά να τολμά και να διακινδυνεύει με το στυλ της, γεγονός που καθιστά την εμφάνισή της αναμενόμενη και πολυσυζητημένη. Καθώς οι λεπτομέρειες της εμφάνισης της Rihanna στο Met Gala παραμένουν κρυμμένες, οι fans περιμένουν με ανυπομονησία το αποκαλυπτήριο του look της.

Το Met Gala, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Costume Institute του Metropolitan Museum of Art, φέρνει κορυφαίους σχεδιαστές, διάσημους και επώνυμους από όλο τον κόσμο σε ένα λαμπερό event που έχει ως στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για την υποστήριξη του Ινστιτούτου. Το κάθε Μet Gala έχει ένα μοναδικό θέμα, το οποίο καθοδηγεί τις εμφανίσεις των καλεσμένων, δημιουργώντας εντυπωσιακά και μοναδικά looks που συζητιούνται για πολύ καιρό μετά το event.

Η επιλογή της Rihanna να τιμήσει τον Karl Lagerfeld στο φετινό Met Gala αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα highlights της βραδιάς, καθώς ο Lagerfeld ήταν ένας από τους πιο επιδραστικούς και πολυσυζητημένους σχεδιαστές του 20ου και 21ου αιώνα. Με μια μακρά καριέρα σε οίκους όπως οι Chanel και Fendi, ο Lagerfeld αφήνει πίσω του ένα αξεπέραστο κληροδότημα.

Rihanna

Rihanna: Φόρεσε denim με τον πιο στυλάτο τρόπο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Τι δώρο να διαλέξω;

Her News

Stripper heels: Κάνουν θραύση στο Hollywood χάρη σε αστέρια όπως η Τζένιφερ Λόπεζ και η Μέγκαν Φοξ

HerNews ka

Beyoncé: Το total jean look της αξίας 5 χιλιάδων δολαρίων είναι ότι πιο in fashion έχεις δει

HerNews ka