HerNews.gr
Beauty

Lily Collins: Ποιο είναι το juicy red lipstick που φορούσε στο Met Gala;

Μία από τις celebrities που ξεχώρισαν στο Met Gala 2023 για την εμφάνισή της ήταν η Lily Collins, η οποία φόρεσε ένα εντυπωσιακό juicy red lipstick.

Lily Collins

Η Lily Collins, η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο, έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό Met Gala. Η νεαρή star επέλεξε να φορέσει ένα λαμπερό και ζωηρό κόκκινο κραγιόν που έκανε το look της ακόμα πιο εντυπωσιακό. Το juicy red lipstick που φόρεσε η Collins είναι το Rouge Dior Ultra Rouge #999 από τον οίκο Dior.

Το Rouge Dior Ultra Rouge #999 είναι ένα υπέροχο κραγιόν με μακράς διαρκείας και έντονο χρώμα. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και φυσικά εκχυλίσματα που ενυδατώνουν και προστατεύουν τα χείλη, χαρίζοντάς τους μια λαμπερή και υγιή όψη.

Lily Collins: Ποιο είναι το juicy red lipstick που φορούσε στο Met Gala;

Lily Collins

Tο εκθαμβωτικό look της Lily Collins, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Προετοιμασία: Ξεκίνα προετοιμάζοντας τα χείλη σου με ένα προϊόν ενυδάτωσης, όπως ένα lip balm ή ένα lip primer. Αυτό θα σου βοηθήσει να έχεις ένα ομοιόμορφο και μαλακό βάση για το κραγιόν σου.
  2. Εφαρμογή lip liner: Επέλεξε ένα lip liner σε απόχρωση παρόμοια με το κραγιόν σου και ξεκίνα περιγράφοντας το περίγραμμα των χειλιών σου. Αυτό θα βοηθήσει στο να παραμείνει το κραγιόν πιο μακρά και να δημιουργήσεις μια καθαρή γραμμή.
  3. Εφαρμογή του κραγιόν: Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για χείλη ή το ίδιο το κραγιόν και απλώσε το Rouge Dior Ultra Rouge #999 στα χείλη σου. Ξεκίνα από το κέντρο και κινήσου προς τις άκρες, γεμίζοντας όλο το χείλος.
  4. Τελείωμα: Αν επιθυμείς, μπορείς να προσθέσεις ένα λεπτό στρώμα λιπ γκλος για πρόσθετη λάμψη και να σφραγίσεις το χρώμα.

Emily in Paris: H Αshley Park απέδειξε πως ξεπερνάει την Lily Collins στις beauty επιλογές της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το μυστικό της για ακαταμάχητο βλέμμα

HerNewskl

Hailey Bieber: Άλλαξε κούρεμα και έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα viral!

HerNewskl

Τελικά μπορούν να προκαλέσουν τα καλαμάκια ρυτίδες;

HerNewskl