HerNews.gr
Beauty

Sunwashed Blonde: Τα νέα μαλλιά της Beyoncé που αξίζουν σίγουρα μια θέση στο καλοκαιρινό σου “To do list”!

Η Beyoncé  άνοιξε την Αναγεννησιακή της Παγκόσμια Περιοδεία στις 10 Μαΐου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο με τα εντυπωσιακά λαμπερά της ρούχα της. Χρησιμοποίησε επίσης τη συναυλία ως ευκαιρία για να αποκαλύψει το νέο sunwashed ξανθό χρώμα στα μαλλιά της.

Η colorist της Beyoncé, Rita Hazan , άλλαξε τα μαλλιά της για την περιοδεία, δημιουργώντας ένα νέο ηλιόλουστο ξανθό χρώμα για την τραγουδίστρια. «Λατρεύω όταν η Beyoncé είναι ξανθιά στη σκηνή», λέει η Hazan σε μια ανάρτηση στο Instagram. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Hazan (@ritahazan)

«Είναι σέξι, φαίνεται καταπληκτικό και όταν κάνει αυτό το τίναγμα των μαλλιών!!» Η Hazan και ο βοηθός της, Lamont Gonzales , πρόσθεσαν φωτεινές, ζεστές ξανθιές ανταύγειες σε όλα τα μαλλιά της Beyoncé, εστιάζοντας το χρώμα γύρω από το πρόσωπό της και προς τις άκρες. Διατήρησαν επίσης το βάθος προσθέτοντας σκούρα καραμελένια lowlights.

Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η Beyoncé είναι ξανθιά από την αρχή του χρόνου, η τραγουδίστρια ασχολείται με τις λεπτομέρειες και μια πιο προσεκτική ματιά αποδεικνύει ότι αλλάζει διακριτικά το χρώμα των μαλλιών της σχεδόν κάθε χρόνο από το 2000.

Για παράδειγμα, τα μαλλιά της το 2003 , που είχαν μοντέρνες χοντρές ξανθές ανταύγειες με καραμελέ βάση, ήταν πολύ διαφορετικά από τα ολοκαίνουργια μαλλιά που είχε το 2005. Και το 2014, έγινε πλήρως πλατινέ, η οποία ήταν πολύ πιο φωτεινή από την απόχρωση καραμέλας του 2020.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η Beyoncé ασχολήθηκε πρόσφατα με τις ανταύγειες που δίνουν έμφαση στα καστανά μαλλιά της με ένα ξανθό μπροστινό μέρος, και τώρα μεταβαίνει σε ένα σχεδόν κατάξανθο με τις ηλιόλουστες ξανθές ανταύγειες της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά μακιγιάζ

HerNewskl

Liquid bob: Το πιο μοντέρνο κούρεμα για τη γιορτή των Ερωτευμένων!

HerNewskl

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ευαίσθητο δέρμα

Her News