HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Περιγράφει πως είναι η ζωή της ως single μαμά – «Κλαίω για να κοιμηθώ»

Η Kim Kardashian παραδέχεται ότι η ανατροφή των παιδιών είναι ένα από τα πιο «προκλητικά» αλλά και «ανταποδοτικά» πράγματα που έχει συναντήσει στη ζωή της.

«Υπάρχουν νύχτες που κλαίω για να κοιμηθώ» είπε η Kim Kardashian σε ένα επερχόμενο επεισόδιο του podcast “On Purpose with Jay Shetty”,  στο People.

Η Kardashian, η οποία έχει τις κόρες North 9 ετών και Chicago 5, καθώς και τους γιους Saint, 7 και Psalm, 4, με τον πρώην σύζυγο της Kanye West, αποκάλεσε μερικές φορές τις χαρές της ανατροφής των παιδιών «πλήρη τρέλα».

Τόνισε ότι ακόμα και σε όλο αυτό το χάος, εξακολουθεί να είναι το «καλύτερο χάος».

«Όλοι λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια λίγα, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από μια πιο αληθινή δήλωση», είπε η Kim Kardashian.

«Είναι η πιο ανταποδοτική δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σας προετοιμάσει. Δεν με νοιάζει πόσο θα περιμένεις. Δεν με νοιάζει τι περιμένεις. Δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος».

Ωστόσο, η Kim της οποίας η τελευταία γνωστή σχέση με τον Pit Davidson έληξε τον Αύγουστο του 2022, είπε ότι το να ξεπεράσεις τη μέρα και να βρεις πώς να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές προκλήσεις της ανατροφής μπορεί να «σε κάνει τόσο περήφανο για τον εαυτό σου».

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Kim αποκάλεσε τη συν-γονική μέριμνα με τον Kanye West – ο οποίος είχε δεχθεί πυρά για αμφιλεγόμενη συμπεριφορά και αντισημιτικά σχόλια – «πολύ σκληρή», λέγοντας ότι είχε προσπαθήσει να προστατεύσει τα παιδιά της από τα πρωτοσέλιδα του πατέρα τους.

«Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις και τις καλύτερες εμπειρίες και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου για όσο μπορούν να το έχουν», είπε η Kardashian για τον αείμνηστο πατέρα της, Robert Kardashian.

«Αυτό θα ήθελα για εκείνα», πρόσθεσε. «Αν δεν ξέρουν τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ για ενήλικες που δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τίτλοι τέλους στο σίριαλ Ντεπ – Χερντ: Δικαίωση για τον σταρ του Χόλυγουντ

Her News

Michael Jackson: Το «διαστημικό» ποσό που ισχυρίζονται οι κληρονόμοι του ότι έλαβε η μητέρα του από τον θάνατό του

HerNews ka

Adele: Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του συντρόφου της Rich Paul

HerNews ka