HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Οργασμός: Μυστικά για ταυτόχρονη κορύφωση!

Ο οργασμός δηλαδή η στιγμή κορύφωσης στο σεξ είναι περισσότερο μια εγωιστική υπόθεση που όλες οι γυναίκες θέλουμε να απολαμβάνουμε στο έπακρο! Αν ωστόσο θέλεις να έρθετε μαζί με τον σύντροφό σου σε οργασμό και μοιραστείτε την κορύφωση της ερωτικής διέγερσης υπάρχουν μερικά κόλπα που σίγουρα θα σας βοηθήσουν!

Βέβαια πολλές γυναίκες το θεωρούν ακατόρθωτο να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όπως όλοι ξέρουμε “δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο”!

Τα οφέλη του ταυτόχρονου οργασμού

Ο ταυτόχρονος οργασμός με τον σύντροφό σας εξαρτάται εν μέρει από το να νιώθετε άνετα μεταξύ σας. Είναι και απαραίτητο να επικοινωνείτε ξεκάθαρα πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια του σεξ. Πρέπει να είστε σε θέση να μιλήσετε στον σύντροφό σας για το τι σας αρέσει και τι πρέπει να κάνει για να φτάσετε στον οργασμό.

Επίσης για να μοιραστείτε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να είστε διατεθειμένη ότι μπορεί να περιμένετε τον σύντροφό σας ή και ο σύντροφός σας μπορεί να χρειαστεί να κρατηθεί για εσάς.

Πάντως είτε συμβαίνει ταυτόχρονα με τον σύντροφό σας, είτε όχι, υπάρχουν πολλά οφέλη από τον οργασμό. Οι οργασμοί καταπολεμούν το στρες. Βελτιώνουν τον ύπνο και αυξάνουν τα οιστρογόνα. Περισσότερα οιστρογόνα σημαίνει περισσότερο κολλαγόνο, που σημαίνει καλύτερο δέρμα.

Το να έχετε έναν ταυτόχρονο οργασμό μπορεί να ενισχύσει τον δεσμό που έχετε ήδη δημιουργήσει με τον σύντροφό σας. Μπορεί να φέρει εσάς και τον σύντροφό σας πιο κοντά.

Συμβουλές για ταυτόχρονους οργασμούς

Απομακρύνετε την πίεση από το μυαλό σας ότι πρέπει να πετύχετε την κορύφωση ταυτόχρονα. Όσο περισσότερο εστιάζετε σε αυτό, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να αισθάνεστε ότι η σεξουαλική σας επαφή έχει αποτύχει, αν δεν συμβεί. Να θυμάστε ότι η γεμάτη σεξουαλική εμπειρία ελάχιστη σχέση έχει με τους ταυτόχρονους οργασμούς. Εστιάστε στο να ζείτε τη στιγμή με τον σύντροφό σας. Σκεφτείτε να έχετε έναν ταυτόχρονο οργασμό ως μπόνους, όχι ως τελικό στόχο του σεξ.

Καθώς καταλαβαίνετε τι ακριβώς αρέσει στον σύντροφό σας, θα αρχίζετε φυσικά να συγχρονίζεστε μαζί του. Αλλά αν διαπιστώσετε ότι πλησιάζετε πολύ κοντά στον οργασμό και ο σύντροφός σας δεν είναι ακόμα εκεί, επιβραδύνετε τον ρυθμό σας.  Στο μεταξύ, ακούστε την αναπνοή του συντρόφου σας, που μπορεί να είναι σημάδι της σεξουαλικής του διέγερσης. Το να είστε συγχρονισμένοι μπορεί να φέρει και τους δύο πιο κοντά στον οργασμό ταυτόχρονα.

Επίσης, όσο περισσότερο το εξασκείτε, τόσο πιο πιθανό είναι ο ταυτόχρονος οργασμός να γίνει μια από τις πολλές σεξουαλικές εμπειρίες που απολαμβάνετε εσείς και ο σύντροφός σας. 

Σεξ: Οι στάσεις που αξίζεις να δοκιμάσεις σε καρέκλα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Εσύ ξέρεις τι είναι το «Love Bombing»;

Her News

Οργασμός: 3 σημαντικά βήματα για να φτάσετε στην απόλυτη κορύφωση

HerNews ka

4+1 στάσεις σεξ για να έρθεις σε οργασμό σε λιγότερο από 5 λεπτά

HerNews ka