HerNews.gr
Beauty

Υπέροχα καλοκαιρινά χτενίσματα για τις διακοπές

Τα καλοκαιρινά χτενίσματα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, όταν βρίσκεσαι σε διακοπές. Έτσι μπορείς να απολαύσεις τις χαρούμενες αυτές ημέρες του καλοκαιριού, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Είτε σου αρέσει κάτι λαμπερό, χαριτωμένο, λαμπερό ή ακόμα και funky. Συγκεντρώσαμε όλα τα καλοκαιρινά χτενίσματα που θα είναι υπέροχα σε όποιον προορισμό κι αν ταξιδέψεις.

Φυσικά σγουρό

Οι μπούκλες είναι από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά χτενίσματα, ειδικά όταν έχει πολύ ζέστη και δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις θερμότητα στα μαλλιά σου. Κι αν είσαι σαν εμένα με φυσικό σγουρό μαλλί, τότε στις διακοπές, το τελευταίο που θα θέλεις είναι να ισιώνεις το μαλλί σου κάθε μέρα, μετά από την θάλασσα. Οπότε για ένα σγουρό μαλλί δεν χρειάζεσαι θερμότητα ή πολλά εργαλεία για να επιτύχεις φυσικούς κυματισμούς. Μπορείς απλά να το δουλέψεις στεγνώνοντας τα μαλλιά σου στον αέρα, ενώ χρησιμοποιείς μια κρέμα για μπούκλες.

Φόρεσε ένα μοναδικό καπέλο για ένα funky χτένισμα

Το καπέλο είναι από τα must αξεσουάρ του καλοκαιριού. Μπορείς να το φοράς στην παραλία όλη μέρα, αλλά και γενικά στις βόλτες σου. Αν δεν θέλεις να αφιερώσεις πολύ χρόνο στα μαλλιά και στο ντύσιμό σου, αλλά θέλεις να ξεχωρίζεις, δοκίμασε να φορέσεις ένα μεγάλο καπέλο. Σίγουρα μπορεί να αναβαθμίσει κάθε εμφάνιση εύκολα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Πλεξούδες

Από τα πιο ανάλαφρα καλοκαιρινά χτενίσματα. Αν θέλεις να προστατέψεις τα μαλλιά σου μέσα από αυτόν τον αέρα του νησιού, προσπάθησε να πετύχεις ένα από τα πιο χαριτωμένα χτενίσματα στη λίστα μας. Μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ψηλό bun

Όταν βιάζεσαι, ο κανονικός κότσος σου εξοικονομεί χρόνο, γιατί μερικά χτενίσματα για τις διακοπές είναι γοητευτικά. Αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι κάτι που μπορεί να σε σώσει σε δύσκολες στιγμές, όπως όταν δεν θέλεις να αργήσεις στο brunch του ξενοδοχείου. Ένα χαριτωμένο ψηλό bun με κατάλληλο αξεσουάρ μαλλιών μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Βούτυρο μάνγκο για τα μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40 ετών

Her News

Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκίμασε κι εκείνη το Barbiecore κραγιόν

Her News

Μέγκαν Φοξ: Έκανε το πιο εντυπωσιακό ανοιξιάτικο makeover στα μαλλιά της

HerNews ka