HerNews.gr
Beauty

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις κρέμες BB και CC

Οι κρέμες BB και CC μπορούν να σου χαρίσουν ελαφριά κάλυψη, όταν δεν θέλεις να κάνεις ένα βαρύ μακιγιάζ. Προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα και τα συστατικά τους  μπορούν να ωφελήσουν το δέρμα σου.

Αυτές οι κρέμες είναι στην ουσία 2 σε 1. Παρέχουν ενυδάτωση και ταυτόχρονα ελαφριά κάλυψη. Αντί να κρύβεις τις ατέλειες της επιδερμίδας σου κάτω από το μακιγιάζ, οι κρέμες BB και CC προσφέρουν ομοιόμορφο τόνο με συστατικά φιλικά για το δέρμα, χάρη στις φόρμουλες τους.

Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις κρέμες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κρέμας BB και της κρέμας CC;

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο τύπων έγκειται στην ένταση κάλυψης και στην υφή τους. Οι κρέμες BB είναι βάλσαμα ομορφιάς που διορθώνουν τις ατέλειες. Οι κρέμες CC είναι διορθωτές χρώματος με ελαφρύτερη κάλυψη από την πρώτη.

Η κρέμα BB είναι πιο ενυδατική και μπορεί να προσφέρει μια όμορφη λάμψη στο δέρμα, που είναι ιδανική αν έχεις ξηρό τύπο δέρματος.

Ενώ οι κρέμες BB και CC προσφέρουν ελαφρύτερη, πιο καθαρή κάλυψη σε σύγκριση με το foundation, μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα ομορφιάς για να δώσουν στο δέρμα σου πιο λεία και ομοιόμορφη υφή.

Για παράδειγμα, τα κονσίλερ συνδυάζονται υπέροχα με μια κρέμα BB ή CC, επειδή μπορείς να επικεντρωθείς σε περιοχές στο πρόσωπο που χρειάζονται περισσότερη κάλυψη.

Ποια είναι τα οφέλη της κρέμας BB;

Προσφέρει πρόσθετη ενυδάτωση και λάμψη στο δέρμα σου. Οι κρέμες BB λειτουργούν ως ένα πολυλειτουργικό προϊόν που χρησιμεύει ως ενυδατική κρέμα, primer και βάση. Πολλές κρέμες BB περιέχουν αντιοξειδωτικά και προσφέρουν κάποιο επίπεδο SPF που προστατεύει το δέρμα σου από τον ήλιο. Ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με το αγαπημένο σου αντηλιακό, επειδή οι φόρμουλες BB συνήθως περιέχουν χαμηλότερες τιμές SPF που κυμαίνονται από 10 έως 45.

Ποια είναι τα οφέλη της κρέμας CC;

Οι κρέμες CC χρησιμοποιούνται συχνότερα για τους υποτόνους τους, οι οποίοι προσφέρονται για διόρθωση χρώματος. Είναι ιδιαίτερα υπέροχες, αν θέλεις να καταπολεμήσεις την υπερμελάγχρωση και την ερυθρότητα. Οι κρέμες CC συχνά παρασκευάζονται με φιλικούς προς το δέρμα, αντιγηραντικούς παράγοντες που μειώνουν την εμφάνιση κηλίδων και ρυτίδων. Βοηθάνε επίσης και με τους μαύρους κύκλους. Μια κρέμα CC προσφέρει ένα πιο φυσικό, ματ φινίρισμα και είναι ιδανική για όσες έχουν λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα.

Beauty tips για το γυμναστήριο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Adriana Lima: Όλα τα μυστικά ομορφιάς της πίσω από την εμφάνιση της στις Κάννες

HerNewskl

Παστέλ βλεφαρίδες: Φαίνεται ότι θα είναι το νέο trend για την άνοιξη του 2023

HerNews ka

Μάσκα προσώπου: Τα πιο συχνά λάθη που πρέπει να αποφεύγεις

Her News