HerNews.gr
Μόδα

Jennifer Lopez: Φόρεσε το πιο φλογερό κόκκινο φόρεμα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της

Η Jennifer Lopez έμοιαζε με το emoji της γυναίκας που χορεύει, καθώς φόρεσε ένα στράπλες κόκκινο φόρεμα και κρατούσε ένα  ποτό για να προωθήσει τη νέα της μάρκα αλκοόλ , “Delola”, σε μια χθεσινή ανάρτηση στο Instagram.

«Ώρα για brunch, αισθάνομαι Bella Berry» έγραψε στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών, προσθέτοντας τα hashtags «SundayFunday» και «DelolaLife».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα έντονο κόκκινο φόρεμα Cult Gaia, με ασύμμετρο στρίφωμα στολισμένο με φτερά στις φωτογραφίες, κρατώντας ένα ποτήρι από το επίσης κόκκινο Bella Berry Spritz της επωνυμίας της.

Η Delola περιγράφει το έτοιμο προς κατανάλωση ποτό ως ένα «αφρώδη» και «γεμάτο» κοκτέιλ φτιαγμένο από «βότκα premium, μούρα και ιβίσκο».

Η Lopez συνδύασε το φόρεμά της με κόκκινες γόβες και χρυσά σκουλαρίκια, προσθέτοντας ένα βραχιόλι Van Cleef & Arpels από διαμάντι και κίτρινο χρυσό με κεφαλή λιονταριού.

Παρόλα αυτά η Jennifer Lopez αντιμετώπισε διφορούμενη κριτική μετά την ανακοίνωση της νέας της μάρκας τον Απρίλιο, με τη σταρ – η οποία είπε ότι το νεανικό της δέρμα οφείλεται στην αποφυγή του αλκοόλ – να μοιράζεται ότι «ήθελε απλώς να δημιουργήσει κάτι καλύτερο – κάτι με καλύτερη γεύση, καλύτερα συστατικά, κάτι που θα ήθελα να να πιω με τους φίλους και την οικογένειά μου, και αυτή είναι η Delola».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να φορέσεις με στυλ το πουλόβερ σου!

Her News

Δείτε 5 εύκολους, εγκεκριμένους από το TikTok τρόπους για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας

HerNews ka

Jennifer Lopez: Χορεύει με το πιο sexy νυφικό που έχεις δει και εντυπωσιάζει

HerNews ka