HerNews.gr
Beauty

Υγιές δέρμα: Τα SOS του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι το δέρμα μας κινδυνεύει να αφυδατωθεί, να ερεθιστεί και να ξεφλουδίσει πιο εύκολα. Επειδή όμως θέλουμε ένα υγιές δέρμα, μοιραζόμαστε μαζί σας τα tips που θα σας σώσουν φέτος σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εκτός από το να υπολογίζετε την ρουτίνα σας ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, υπάρχουν μερικά βασικά βήματα για την περιποίηση, ανεξάρτητα από το δέρμα που έχετε.

Αναλύουμε παρακάτω όλα τα μυστικά που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ένα τέλειο, φρέσκο, νεανικό και λαμπερό δέρμα το καλοκαίρι μαζί με το ονειρεμένο θαλασσινό νερό, τη λευκή άμμο και το τέλειο μαύρισμα.

Ετοιμάστε τη λίστα σας και σημειώστε τα απαραίτητα, για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Διατηρήστε ένα λαμπερό δέρμα όλη την ημέρα

Τρέχοντας ανάμεσα σε δουλειές ή ακόμα και περνώντας τη μέρα σας απολαμβάνοντας τον καιρό και περπατώντας, μπορεί να ξεχάσετε να ενυδατώσετε το σώμα σας με τον σωστό τρόπο και να πάρετε ό,τι χρειάζεστε από νερό και βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Μια βαθιά ενυδατική κρέμα θα σας δώσει αυτή τη φρέσκια καθαρή εμφάνιση. Η ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας και πριν πάτε για ύπνο πρέπει να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας στον ζεστό καιρό.

Αναζητήστε μια καλύτερη έκδοση του καθαριστικού σας

Είναι πάντα καλύτερο να αναζητάτε ένα ενυδατικό καθαριστικό που θα απομακρύνει τους ρύπους και τη βρωμιά, αλλά θα εξακολουθεί να προσφέρει έναν ενυδατικό παράγοντα για να διατηρείται ένα υγιές δέρμα.

Τα μάτια χρειάζονται διπλή φροντίδα

Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ ανοιχτόχρωμο και λεπτό, γι’ αυτό επηρεάζεται εύκολα από τον ηλιόλουστο καιρό. Η φροντίδα αυτής της περιοχής χρησιμοποιώντας κρέμα ματιών σας δίνει μια υγιή όψη δέρματος. Με το σωστό προϊόν θα αποφύγετε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές που κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

Το αντηλιακό είναι ο κανόνας σας

Ναι, είναι μια συμβουλή κλισέ! Όμως εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο βασικούς και ουσιαστικούς τρόπους για να προστατέψετε το δέρμα σας. Έτσι θα το διατηρήσετε υγιές, μακριά από τα ηλιακά εγκαύματα και την επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία.

Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα ελαφρύ αντηλιακό. Έτσι δεν θα φράξετε εντελώς τους πόρους σας. Ψάξτε για ένα αντηλιακό σε μορφή σπρέι που απλώνεται στο δέρμα σας.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τις ρυτίδες στον λαιμό μετά τα 40

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

3+1 tips για επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου

Her News b

Rolled Hair: To beauty hack που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά

HerNewskl

Οι top καλοκαιρινές τάσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας σας!

HerNewskl