HerNews.gr
Ψυχολογία

Τι δείχνει ο τρόπος που κρατάς το κινητό για την προσωπικότητά σου;

Ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε καταστάσεις και ανθρώπους, δίνει σε μεγάλο βαθμό λεπτομέρειες για την προσωπικότητα που έχουμε. Αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε το smartphone μας, που έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.

Όταν το ένα χέρι κρατάει το τηλέφωνο και ο αντίχειρας του άλλου χεριού κάνει κύλιση 

Εάν κρατάς το τηλέφωνό σου έτσι, τότε είσαι ένα έξυπνο, λογικό και σοφό άτομο. Αναλύεις πρώτα την κατάσταση και μετά κάνεις οποιοδήποτε βήμα. Αυτό σε κάνει να είσαι πιο προσεκτική και δυσκολεύει τους άλλους να σε εξαπατήσουν. Όμως σε ό,τι αφορά την αγάπη παίρνεις απερίσκεπτες και γρήγορες αποφάσεις. Τείνεις να είσαι επικριτική και με τον σύντροφό σου και αυτό τα καταστρέφει όλα.

Χρησιμοποιείς και τα δύο χέρια για να χειριστείς το τηλέφωνο

Εάν χειρίζεσαι έτσι το τηλέφωνό σου, τότε έχεις μια προσωπικότητα που την χαρακτηρίζει η αποτελεσματικότητα. Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις, που συχνά είναι και σωστές. Ωστόσο, στα θέματα αγάπης, η αποτελεσματικότητά σου δεν μπαίνει σε λειτουργία. Μερικές φορές χάνεις το δάσος, κοιτώντας το δέντρο και τρομάζεις από τα συναισθήματά σου.

Κρατάς το τηλέφωνο στο ένα χέρι και κάνεις κύλιση με τον αντίχειρα

Εάν είσαι αυτό το άτομο, τότε το επίπεδο αυτοπεποίθησής σου είναι εκπληκτικό! Το να ρισκάρεις δεν σε τρομάζει. Τα κάνεις όλα με σύνεση και αυτό σε βοηθά να έχεις αποτελέσματα. Αλλά όταν πρόκειται για την αγάπη, σου αρέσει να αφιερώνεις χρόνο για να γνωρίσεις το άτομο που είναι στη ζωή σου πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε σοβαρό. 

Χρησιμοποιείς τον δείκτη του ενός χεριού για κύλιση προς τα κάτω και το άλλο χέρι για να κρατήσεις το τηλέφωνο

Έχεις πολλές υπέροχες και δημιουργικές ιδέες που συχνά εφαρμόζεις στη ζωή. Σου αρέσει η μοναξιά καθώς αυτή σε βοηθά να διοχετεύσεις όλες τις σκέψεις σου και να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα. Στην ερωτική σου ζωή, γίνεσαι ντροπαλή και αυτό σε εμποδίζει να κάνεις νέους δεσμούς. Αλλά όταν κάποιος προσπαθεί και σε γνωρίσει, εκπλήσσεται από την προσωπικότητα που έχεις.

Συμβουλές για να παραμένεις ήρεμη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μπορούν τα social media να θεωρηθούν υπεύθυνα για την κακή ψυχική υγεία;

Her News

Πώς να οικοδομήσετε την αυτοπεποίθησή σας ως γυναίκα

Her News

Τα “Red Flags” ενός ανθρώπου που μπορεί να κινδυνέψουμε

HerNews ka