HerNews.gr
Beauty

Πώς να βρείτε το τέλειο οικονομικό foundation από την άνεση του σπιτιού σας

Η αγορά ενός οικονομικού foundation μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, αλλά σας έχουμε εδώ όλα τα tips που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια καλή ποιότητα, σε μια καλή τιμή.

Το να ταιριάζετε τις αποχρώσεις σε δύο διαφορετικά foundation είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε την κατάλληλη απόχρωση για το δικό σας πρόσωπο.

Αν ψάχνετε για μια οικονομική μάρκα μπορείτε πάντα να κοιτάξετε και στο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

Το καλύτερο foundation στην καλύτερη τιμή 

Αν φοράτε τακτικά foundation (περισσότερες από δύο φορές την εβδομάδα) πιστεύουμε ότι είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε ένα ακριβό και ένα φθηνότερο, πιο οικονομικό foundation. Και θα σας πούμε αμέσως τον λόγο.

Οι διαφορετικές περιστάσεις απαιτούν διαφορετικά επίπεδα glam. Για το γραφείο δεν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο. Αλλά για να πάτε σε ένα εστιατόριο το Σάββατο ή να βγείτε  ραντεβού θα θέλετε μια πιο άψογη εμφάνιση.

Το να έχετε δύο foundation έχει νόημα σε αυτή την περίπτωση, επειδή το χρησιμοποιείτε αρκετά συχνά για να τελειώσει μέσα σε λίγο καιρό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι τα προϊόντα μακιγιάζ έχουν  ημερομηνία λήξης.

Εάν φοράτε σπάνια foundation, το να έχετε μόνο ένα είναι το μόνο που χρειάζεστε για έως και δύο χρόνια. Μπορεί όμως το αγαπημένο σας έχει εξαντληθεί ή απλά να θέλετε να διατηρήσετε κάποιο τραπεζικό υπόλοιπο. Τότε μπορείτε να βρείτε κάτι φθηνότερο και στη σωστή απόχρωση κάνοντας μόνο μερικά κλικ.

Για να βρείτε ένα οικονομικό, αλλά καλό foundation μπορείτε να ψάξετε online σε διάφορα e-shop. Έτσι μπορείτε από την άνεση του καναπέ σας να δείτε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις και να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει πιο πολύ.

Επίσης υπάρχει σε μερικά e-shop η δυνατότητα για εικονική δοκιμή. Αυτό σίγουρα θα σας διευκολύνει για να βρείτε την ιδανική απόχρωση για την δική σας επιδερμίδα. Και να μην ξεχνάμε πόσο χρόνο θα γλιτώσετε από το να πάτε για shopping στα μαγαζιά.

Αντιγήρανση: Η κατάλληλη φροντίδα για το ώριμο δέρμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Υγιές δέρμα: Τα SOS του καλοκαιριού

Her News

Selena Gomez: Έκανε την edgy πλεξούδα την επόμενη τάση της άνοιξης

HerNewskl

Jade roller: Το εργαλείο που επιβάλλεται να εντάξετε στην skincare ρουτίνα σας!

HerNewskl