HerNews.gr
DECORNEWS

Κρεβατοκάμαρα: Tips για μια μίνιμαλ διακόσμηση

Η μίνιμαλ διακόσμηση μπορεί να ανανεώσει την κρεβατοκάμαρα σου. Ο μινιμαλισμός δεν έχει να κάνει μόνο με τα απλά δωμάτια, αλλά είναι να σέβεσαι τον χώρο σου και να χρησιμοποιείς σκόπιμα ουδέτερα χρώματα και σχέδια.

Όχι μόνο φαίνεται εκπληκτικό, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να διατηρείται καθαρό. Αν έχεις λιγότερα πράγματα για να μετακινείς, χρειάζεται λιγότερος χρόνος για να κάνεις ένα δωμάτιο να φαίνεται καλύτερο!

Δες μερικούς τρόπους για να δημιουργήσεις μια μίνιμαλ διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα σου.

Ελαχιστοποίησε την ακαταστασία

Πριν καν σκεφτείς να κάνεις οτιδήποτε άλλο, πρέπει να συμμαζέψεις! Κάνε ένα καθάρισμα και ίσως ένα γυάλισμα των επιφανειών στην κρεβατοκάμαρα. Εάν δεν μπορείς να πετάξεις πράγματα, δώρισέ τα. Εάν υπάρχουν εποχιακά διακοσμητικά στο υπνοδωμάτιο αποθήκευσε τα σε μια ντουλάπα ή στην αποθήκη.

Παραδείγματα τέτοιων αντικειμένων μπορεί να περιλαμβάνουν αθλητικά είδη και πανωφόρια. Το να έχεις και να δημιουργείς μια μίνιμαλ διακόσμηση, σημαίνει να έχεις πράγματα που έχουν σημασία και να διώχνεις πράγματα που δεν έχουν.

Άφησε το φως να μπει

Το σκοτάδι κάνει την κρεβατοκάμαρά σου αισθάνεται στενή. Άφησε λοιπόν το φυσικό φως να μπει, καθώς θα μεταμορφώσει το δωμάτιό σου κάνοντάς το να φαίνεται ευρύχωρο. Προτίμησε κουρτίνες σε απλά χρώματα για να μπαίνει το φυσικό φως. 

Ουδετερότητα στα χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα είναι ότι πρέπει σε μια κρεβατοκάμαρα με μίνιμαλ διακόσμηση. Είτε μιλάμε για χαλιά, είτε για το κρεβάτι, διάλεξε ουδέτερα και φυσικά χρώματα. Αν δεν είσαι σίγουρη για το ποια χρώματα να χρησιμοποιήσεις τότε ιδανικά είναι οι αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ.

Τελευταίες πινελιές

Τοποθέτησε ένα μεγάλο πίνακα πάνω από το κρεβάτι ή κρέμασε μερικές απλές κορνίζες σε ένα πλέγμα σε έναν τοίχο. Μπορείς να βάλεις κι έναν μεγάλο καθρέφτη στον τοίχο. Τέτοια πράγματα προσθέτουν στο δωμάτιο και το κάνουν να φαίνεται οικείο και φιλόξενο.

Ο σχεδιασμός μιας μίνιμαλ διακόσμησης στην κρεβατοκάμαρα έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας τέλειας ισορροπίας, αφήνοντας ορισμένα σημεία χωρίς έπιπλα και αξεσουάρ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 5 χαρακτηριστικά μιας παραθεριστικής κατοικίας που την κάνουν πρακτική και καλαίσθητη

Her News

Οριζόντια ή κάθετα πλακάκια; – Ποια κάνουν ένα μικρό μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο;

HerNews ka

Συμβουλές για να κάνετε τον χώρο σας φιλικό & ταυτόχρονα κομψό για τα κατοικίδια

HerNews ka