HerNews.gr
Μόδα

Carrie Bradshaw: Ανακαλύψαμε τον σύγχρονο τρόπο να φορέσουμε τη φούστα της

Carrie Bradshaw: Ανακαλύψαμε τον σύγχρονο τρόπο να φορέσουμε τη φούστα της

Όταν συζητάμε για την του-του, μπορούμε να αναφερθούμε στο διάσημο κομμάτι ρούχου που έγινε δημοφιλές χάρη στην εμφάνιση της Carrie Bradshaw στη σειρά Sex and the City.

Carrie Bradshaw: Ανακαλύψαμε τον σύγχρονο τρόπο να φορέσουμε τη φούστα της

Αυτή η ιδιαίτερη φούστα συνδύαζε μινιμαλιστικό και εκκεντρικό στιλ, και αντιπροσώπευε τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση. Είναι ένα κομμάτι που έμεινε αγαπημένο σε πολλές γυναίκες για την ξεχωριστή του εμφάνιση και τη δυνατότητά του να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό στιλ.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η Carrie Bradshaw, ως χαρακτήρας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην γνωστοποίηση της του-του. Η εμφάνισή της με τη φούστα του-του και το ροζ tank top στον τίτλο της σειράς έχει αποτελέσει μια ανεξίτηλη εικόνα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αν και η Carrie δεν είναι η μόνη που έχει φορέσει αυτό το κομμάτι, η εικόνα της έχει ενταχθεί στο παγκόσμιο συνείδηση ως ένα σύμβολο της μόδας και του στιλ.

Η του-του φούστα έχει μια πολύ πιο παλιά ιστορία από ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η εκδοχή της στα ’80s, με τη μίνι και πανκ αισθητική, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που ήθελαν να δείξουν τον επαναστατικό και εξεγερτικό τους χαρακτήρα.

Η του-του φούστα τη δεκαετία του ’80 ήταν το αγαπημένο κομμάτι για πολλές γυναίκες που αναζητούσαν μια πιο αντισυμβατική και εκκεντρική εμφάνιση. Ήταν ένα σύμβολο της απελευθέρωσης και της επανάστασης, καθώς οι γυναίκες αποφάσιζαν να ξεφύγουν από τα συμβατικά πρότυπα και να εκφράσουν τον επαναστατικό τους πνεύμα μέσα από τη μόδα.

Carrie Bradshaw: Ανακαλύψαμε τον σύγχρονο τρόπο να φορέσουμε τη φούστα της

Το γεγονός ότι η του-του φούστα ανέδειξε σε σύμβολο της πανκ κουλτούρας είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Παρά το γεγονός ότι η του-του φούστα είναι γενικά συνδεδεμένη με τον ρομαντικό και θηλυκό χαρακτήρα, κατάφερε να αποκτήσει ένα πανκ ύφος.

Emili Sindlev: Βρήκαμε τη σωσία της Carrie Bradshaw!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Έδειξε τον τρόπο που θα φορέσουμε τον κορσέ για να αναδείξει τη σιλουέτα μας!

HerNewskl

Swarovski: Γιορτάζει το θαύμα με ένα γαλαξία γιορτινών δώρων

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Βρήκαμε το μοναδικό mint μαγιο που φόρεσε!

HerNewskl