HerNews.gr
Μόδα

Sarong skirt: Το fashion item που φοριέται από την παραλία μέχρι και τη βραδινή σας έξοδο

sarong skirt

Η sarong skirt, ή wrap φούστα, είναι ένα πολύ ευέλικτο κομμάτι που μπορείτε να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας για το καλοκαίρι. Μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και να δημιουργήσετε διαφορετικά look ανάλογα με το στυλ και την περίσταση.

sarong skirt

Αυτές οι φούστες, που δένουν γύρω από τη μέση, είναι στιλάτες, κομψές και σέξι. Δεν είναι απλά για την παραλία, αλλά μπορούν να φορεθούν και σε άλλες περιστάσεις. Από ένα brunch, μια βόλτα στην πόλη ή στο νησί, μια βραδινή έξοδο με τις φίλες ή ένα καλοκαιρινό ραντεβού, η sarong skirt είναι ιδανική.

Μπορείτε να τη συνδυάσετε με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και είναι σίγουρα η φούστα που δημιουργεί το πιο καλοκαιρινό και ανεβαστικό κλίμα.

Sarong skirt: Το fashion item που φοριέται από την παραλία μέχρι και τη βραδινή σας έξοδο

Με χαλαρό cool vibe χωρίς να χάνει την θυλυκότητα και το sexiness μίας κλασικής φούστας η sarong skirt είναι must have για το καλοκαίρι!

sarong skirt

Όσον αφορά το ύφασμα, έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε μια τέτοια φούστα από ελαφριά υφάσματα όπως βαμβάκι, λινό ή ραγιόν, ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε το fashion item από μεταξωτά υφάσματα που προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή είναι επίσης τα matching sets με sarong skirts.

Kendall Jenner: Φόρεσε την πιο μοντέρνα εκδοχή του φορέματος της Carrie Bradshaw

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Savage X Fenty: Oι τάσεις στα εσώρουχα μόλις άλλαξαν και η Rihanna το απέδειξε!

HerNewskl

Φαίη Σκορδά: Μας έδωσε την τέλεια πρόταση για το φόρεμα των Χριστουγέννων

HerNewskl

Zendaya: Oι εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τη καμπάνια της Louis Vuitton

HerNewskl