HerNews.gr
Μόδα

Barbiecore trend: Ακόμα και η Kate Middleton δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την τάση

Kate Middleton

Με την ταινία «Barbie» να κυκλοφορεί στις 21 Ιουλίου, όλοι φαίνεται να εισέρχονται στην ροζ εποχή τους αυτό το καλοκαίρι — και η Kate Middleton δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει εμφανιστεί με πέντε διαφορετικές εμφανίσεις εμπνευσμένες από τη Barbiecore από τα τέλη Μαΐου. Από ένα παστέλ ροζ παντελόνι μέχρι ένα αστραφτερό βραδινό φόρεμα με παγιέτες σε ροζ απόχρωση.

Φόρεσε μάλιστα δύο ροζ εμφανίσεις με διαφορά μόλις τριών ημερών τον περασμένο μήνα και τα ροζ σύνολα συνέχισαν να έρχονται τον Ιούνιο με τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν και του Rajwa Al Saif.

Παρακάτω, ρίξτε μια ματιά σε όλα τα ρούχα εμπνευσμένα από τη Barbie που έχει φορέσει αυτό το καλοκαίρι (μέχρι στιγμής).

Λαμπερή στα ροζ στο Chelsea Flower Show

Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα έφερε πίσω ένα αγαπημένο φόρεμα για το φετινό Chelsea Flower Show τον περασμένο μήνα, φορώντας το ροζ φόρεμα πουκάμισο Me + Em που έκανε το ντεμπούτο της το 2021 αφού μια νεαρή ασθενής με καρκίνο ζήτησε να φορέσει το χρώμα για τη συνάντησή τους. 

Μια νέα ανατροπή σε ένα παλιό παντελόνι

Κέιτ Μίντλετον

Η Kate Middleton επέλεξε μια άλλη ροζ εμφάνιση μόλις λίγες μέρες μετά την έξοδό της στο Chelsea, φορώντας το παντελόνι Alexander McQueen που είχε φορέσει αρχικά το περασμένο καλοκαίρι  καθώς επισκεπτόταν το Foundling Museum.

Ένα ροζ βασιλικό γαμήλιο look

Κέιτ Μίντλετον, Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Την 1η Ιουνίου, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ταξίδεψαν στην Ιορδανία για τον γάμο του διαδόχου Χουσεΐν και του Ρατζβά Αλ Σάιφ — και η Kate Middleton επέλεξε ένα λουκ Elise Saab σε απαλό ροζ για την υπέροχη τελετή. Το ροζ φόρεμα που φόρεσε στην τελετή του ισλαμικού γάμου του ζευγαριού, γνωστό ως «katb ketab», είχε φουσκωτά μανίκια και περίπλοκες πλεκτές λεπτομέρειες στο μπούστο και τη λαιμόκοψη.

Ώρα τιάρας στο Jenny Packham

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον

Αργότερα το ίδιο βράδυ, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνδύασε κάτι παλιό και κάτι νέο όταν έκανε το ντεμπούτο της με ένα άλλο ροζ φόρεμα για τη γαμήλια δεξίωση του διάδοχου και της πριγκίπισσας.

Η Kate middleton επέλεξε το ίδιο αστραφτερό φόρεμα της Jenny Packham που έχει ήδη σε σκούρο πράσινο απόχρωση για το λαμπερό βραδινό event, φορώντας το σε νέο παλ ροζ χρώμα.

Η Middleton συνδύασε την εμφάνιση με το Lover’s Knot Tiara που φορούσε συχνά η πεθερά της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, προσθέτοντας άλλο ένα συναισθηματικό κομμάτι στην εμφάνισή της με τα σκουλαρίκια πολυελαίου Greville της Βασίλισσας Ελισάβετ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Χωρίζει… τους δρόμους της με την Adidas!

HerNews ka

Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν αγοράσεις κοσμήματα

Her News

Δείτε τα μεγαλύτερα supermodels όλων των εποχών να ενώνουν τις δυνάμεις τους για το επικό εξώφυλλο του Vanity Fair

HerNews ka