HerNews.gr
Social News

Margot Robbie: Εμφανίστηκε με την πιο 50’s αλογοουρά ωδή στη Barbie

H Margot Robbie πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Barbie, που από πέρυσι έχει κυριαρχήσει και έχει καθορίσει τα beauty trends, με όλο και περισσότερες γυναίκες να υιοθετούν τα Barbiecore Trends στα νύχια, τα μαλλιά και τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Έτσι, είδαμε να κυριαρχούν έντονα φούξια νύχια με πολλές παραλλαγές, μαλλιά σε ψηλές αλογοουρές αρκετά φουντωτές και πολύ ροζ στα ρούχα. Ενώ, οι τάσεις δεν τελειώνουν εδώ, αφού το Barbiecore μπορεί να περιέχει πολλές ακόμα τάσεις που κατά καιρούς μπορεί να δοκίμασε η αγαπημένη μας κούκλα.

H Barbie Margot Robbie

Η Margot Robbie δε θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη από το Barbiecore Trend και να μην υιοθετήσει τάσεις γύρω από αυτό. Έτσι και τώρα πολύ λίγο πριν την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους η ίδια φαίνεται πως πέρα από το να διοχετεύει διαρκώς τον Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα με συνεντεύξεις, δηλώσεις και λεπτομέρειες για την ταινία, συνεχίζει να μεταμορφώνει το στυλ της για λογαριασμό της διάσημης κούκλας.

  • Η παραπάνω, ωστόσο, ροπή της Robbie στη Barbie είχε ξεκινήσει από παλαιότερα, ενώ αυξήθηκε όλο και περισσότερο από τον Απρίλιο, όπου μας εμφανίστηκε ως μιαν άλλη χαριτωμένη Barbie, με ένα ροζ gingham Prada crop top και μια κομψή χωρίστρα στο πλάι.Margot Robbie
  • Ακόμα, σε αντίθεση με την παραπάνω επιλογή, εμφανίστηκε ως μια Mean Girl’s Barbie με ένα girly στυλ αρκετά ιδιαίτερο, που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει πάνω της.Margot Robbie
  • Ενώ, και εξώφυλλο περιοδικού έκανε ως Barbie, με ένα τέλειο ροζ φόρεμα Versace.

Vogue magazine

Έτσι, παρατηρούμε πως όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο η διάσημη ηθοποιός προωθεί την Barbie στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η τελευταία εμφάνιση της Margot Robbie ως Barbie

Δεδομένου ότι η Barbie δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’50, στη συγκεκριμένη εμφάνιση η Margot Robbie αποτίνει φόρο τιμής στη διάσημη κούκλα, ενώ είναι μια πολύ καλή ενσάρκωση στο πώς θα έμοιαζε η διάσημη κούκλα, αν είχε πρωτοεμφανιστεί το 2023.Robbie in 50's ponytail

Επομένως, στην τελευταία της εμφάνιση, μας χάρισε τη Riviera Barbie με ίσως το αγαπημένο μας σύνολο μέχρι στιγμής από τα παραπάνω. Αφού πέταξε κατευθείαν από το Beverly Hills για μια Συνέντευξη Τύπου πίσω στην πατρίδα της, την Αυστραλία, η Robbie έφτασε στην παραλία Bondi του Σίδνεϋ, με ένα αρκετά εντυπωσιακό στυλ, σαν να προσδίδει φόρο τιμής στη δεκαετία του 50 και τη διάσημη κούκλα.

Robbie in 50's ponytail

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα με ρίγες από τον αγαπημένο σχεδιαστή Herve Leger, ένα ζευγάρι λευκά ρετρό γυαλιά ηλίου και απλούς χρυσούς κρίκους, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και μας θύμισε πολύ την κούκλα που υποδύεται. Στη δεύτερη εμφάνιση φορά ένα λευκό φόρεμα με σχέδια πάνω, ενισχύοντας την vintage αισθητική.

Robbie in 50's ponytail

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ ήταν αυτά που απογείωσαν όλη την εμφάνιση, καθώς δημιούργησε μαζί με την ομάδα της την πιο χαριτωμένη αλογοουρά pinup της δεκαετίας του ’50, ενώ ο τρόπος που καθόταν το μαλλί της ήταν αρκετά vintage, δημιουργώντας ένα S στη φράντζα της, με το μαλλί της πίσω να είναι ιδιαίτερα σπαστό. Ακόμα, στο μακιγιάζ της ξεχώρισαν τα πορτοκαλί-ροζ γυαλιστερά χείλη της δεκαετίας του ’50.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Η σπάνια φωτογραφία του γιού της Rocky από τις διακοπές τους

HerNews ka

Χριστούγεννα: Τα έθιμα στην Ελλάδα

Her News

Όσκαρ 2023: Σάλος με τον Χιου Γκραντ και τη σνομπ συνέντευξη στην Άσλεϊ Γκράχαμ

Her News