HerNews.gr
Beauty

KORRES: Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με μια ολοκαίνουρια σειρά skincare

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με μια ολοκαίνουρια σειρά στην κατηγορία του skincare, σχεδιασμένη για να προσφέρει λύσεις για τέλεια επιδερμίδα απο την KORRES!

Αξιοποιώντας τις μοναδικές ιδιότητες του ηφαιστειογενούς εδάφους της Σαντορίνης και τη δροσιά από το αναζωογονητικό αεράκι του Αιγαίου, η KORRES παρουσιάζει τη συλλογή Santorini Grapeη οποία συνδυάζει τη δύναμη της ελληνικής φύσης με ισχυρά ενεργά συστατικά, για να χαρίσει στην επιδερμίδα όψη χωρίς ατέλειες.

Σύντομα θα λάβεις τα τρία νέα, μοναδικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας σχεδιασμένα για να προσφέρουν στοχευμένες λύσεις σε διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας:

  • Santorini Grape Velvet Λάδι Προσώπου
  • Santorini Grape Poreless Κρέμα-Gel
  • Santorini Grape Ηφαιστειακή Μάσκα Καθαρισμού

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο που θα βρεις στο πακέτο και ανακάλυψε το προϊόν που απαντά στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας!

Μαζί με τα προϊόντα της σειράς, μοιραζόμαστε μαζί σου και το αρωματικό σετ KYMA (άρωμα + αφρόλουτρο).

Το συγκεκριμένο μπορεί να το λάβει κάποιος ως δώρο με ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του korres.com ή του KORRES app και για αγορές 50€ και άνω.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 2/10.

Όλα τα προϊόντα KORRES είναι διαθέσιμα στο ΚORRES Circle, το πρώτο APP που συνδέει τον καταναλωτή με το φαρμακείο της επιλογής του. Κάντε την εγγραφή σας, μπείτε στον κύκλο και κερδίστε πλούσια δώρα και εμπειρίες, σκανάρωντας εδώ:

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ερεθισμός μετά από το ξύρισμα: Πως θα τον αποφύγεις;

Her News b

Πώς να απαλλαγείς από τις ραγάδες;

HerNewskl

Συνένζυμο Q10: To συστατικό που αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος

HerNewskl