HerNews.gr
Μόδα

Τα πιο ακριβά παπούτσια όλων των εποχών

Ένα κομψά επιμελημένο ντύσιμο μπορεί πάντα να αναδειχθεί με το τέλειο ζευγάρι παπούτσια.

Γενικά τα παπούτσια διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά. Ωστόσο, για τους εξαιρετικά πλούσιους, αποτελούν σημάδι κοινωνικής θέσης.

Ως αποτέλεσμα, οι σχεδιαστές παπουτσιών υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούν εξαιρετικά ακριβά υλικά για να κατασκευάσουν τα παπούτσια τους.

Αναρωτιέστε τι κάνει ορισμένα παπούτσια τόσο πολύτιμα; Δείτε την παρακάτω λίστα, για να καταλάβετε.

Moon Star Shoes – 19,9 εκατομμύρια δολάρια

Αυτό το ζευγάρι αξίζει σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια. Κατασκευάστηκε από καθαρό χρυσό, 30 καράτια διαμάντια και έναν μετεωρίτη του 1576. Οι γόβες σε σχήμα ουρανοξύστη είναι κατασκευασμένες από μασίφ χρυσό και διαμάντια.

Passion Diamond shoes – 17 εκατομμύρια δολάρια

Ένα από τα πιο ακριβά ζευγάρια παπουτσιών που κατασκευάστηκαν ποτέ ήταν μια συνεργασία μεταξύ της Jada Dubai και της Passion Jewelers. Διαθέτουν δύο διαμάντια 15 καρατίων κατηγορίας D. Πρόσθετα 238 διαμάντια χρησιμοποιήθηκαν για να κοσμήσουν την επένδυση σε αυτά τα παπούτσια. Χρειάστηκαν 9 μήνες για να το δημιουργήσουν οι έμπειροι τσαγκάρηδες από καθαρό χρυσό. Το αν πουλήθηκε ή όχι είναι ακόμα άγνωστο.

Ψηλοτάκουνα Debbie Wingham – 15,1 εκατομμύρια δολάρια

Η Debbie Wingham, η οποία έχει εμπειρία στην παραγωγή πολυτελών αντικειμένων, προσλήφθηκε για να αναπτύξει αυτό το τρομακτικά ακριβό ζευγάρι ως δώρο γενεθλίων. Τα ψηλοτάκουνα είναι σετ με μερικούς από τους πιο ακριβούς πολύτιμους λίθους στον κόσμο, γεγονός που εξηγεί την εξωφρενική τιμή. Η πλάκα είναι κατασκευασμένη από μασίφ χρυσό, ενώ το σώμα του παπουτσιού από πλατίνα. Το δέρμα που χρησιμοποιείται για τα υπόλοιπα μέρη αυτών των παπουτσιών είναι βαμμένο με χρυσό 24 καρατίων. 

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Σχεδίασε τη δική της σειρά εσωρούχων για την Intimissimi εμπνευσμένη από το νέο της άλμπουμ

HerNews ka

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Εδώ είναι οι αγορές που αξίζουν την προσοχή σας

Her News

Διαλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας

HerNewskl