HerNews.gr
Beauty

Πώς να διαλέξεις τη σωστή μάσκαρα

Με τόσες πολλές φόρμουλες μάσκαρα που υπάρχουν για να διαλέξεις,  είναι δύσκολο να γνωρίζεις ποια είναι η καλύτερη. Να είσαι σίγουρη όμως ότι υπάρχει η κατάλληλη για σένα. Και μόλις την ανακαλύψεις, θα αγοράζεις μόνο εκείνη μετά. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις πώς να επιλέξεις τη σωστή μάσκαρα. 

Η κατάλληλη μάσκαρα 

Η μάσκαρα είναι το κερασάκι στην τούρτα κάθε εμφάνισης. Και υπάρχουν τόσα πολλά είδη για να διαλέξεις! Μάσκαρα για όγκο ή για μακριές βλεφαρίδες, πραγματικά η λίστα δεν τελειώνει.

Η μαύρη μάσκαρα είναι η νούμερο ένα επιλογή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τόνους δέρματος, με όλα τα χρώματα ματιών και χρώματα μαλλιών. Η μαύρη μάσκαρα θα κάνει την καλύτερη δουλειά για να τονίσει τις βλεφαρίδες σου και να τραβήξει την προσοχή στα μάτια σου.

Υπάρχουν όμως και μερικές εξαιρέσεις. Η μαύρη mascara μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ έντονη, αν έχεις πολύ ανοιχτές βλεφαρίδες. Αν είσαι ξανθιά ή κοκκινομάλλα μπορεί να σου ταιριάζει καλύτερα μια σκούρα καφέ μάσκαρα. Αυτό το χρώμα θα προσφέρει λιγότερη αντίθεση με το φυσικό χρώμα των βλεφαρίδων σου.

Το μπλε χρώμα στη mascara είναι αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής μη παραδοσιακή απόχρωση και μπορεί πραγματικά να κάνει τα μάτια σου άκρως εντυπωσιακά.

Η αδιάβροχη mascara αφαιρείται εξαιρετικά δύσκολα. Συνήθως χρειάζεται πολύ τρίψιμο και έντονο ντεμακιγιάζ ματιών. Η ζημιά που έχει γίνει στις βλεφαρίδες σου στο μεταξύ δεν αξίζει τον κόπο. Ο κανόνας μας είναι να αποθηκεύσετε την αδιάβροχη μάσκαρα μόνο για γάμους και θαλάσσια σπορ.

Μια mascara για όγκο, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα, ειδικά αν έχεις κάνει smokey eye. Όμως υπάρχουν κι ορισμένες φόρμουλες που φαίνονται πιο φυσικές. Αυτές είναι απόλυτα κατάλληλες για καθημερινή χρήση, αν τις συνδυάσεις με πιο φυσικό μακιγιάζ.

Τέλος, σημασία έχει όταν διαλέγεις μια mascara να βρεις το κατάλληλο βουρτσάκι για εσένα. Υπάρχουν τα πιο καμπυλωτά, αν χρειάζεσαι ανοδική τάση στις βλεφαρίδες σου. Ενώ αν θέλεις διαχωρισμό των τριχών, καλύτερα να διαλέξεις ένα βουρτσάκι με κάθετες τριχούλες στο τελείωμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πόσο κακό είναι στην πραγματικότητα το μακιγιάζ για το δέρμα;

Her News

Πάμελα Άντερσον: Πως να επιτύχετε ακριβώς το θρυλικό makeup look της από τη δεκαετία του 90′

HerNews ka

Η Μαρία Σολωμού όπως δεν την έχουμε ξανά δει: Εμφανίστηκε με αγορέ μαλλιά

HerNews ka