HerNews.gr
Social News

Εριέττα Κούρκουλου: «Όταν ήμουν μικρότερη είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση»

Η Εριέττα Κούρκουλου μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφορικά με τη μητρότητα τον βιγκανισμό, την προσφορά βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και την αγάπη της για τα ζώα.

Το πρωί της Τρίτης 11/7, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε ένα q&a στο Instagram όπου οι ακόλουθοί της μπορούσαν να τη ρωτήσουν ό,τι ήθελαν. Οι περισσότερες ερωτήσεις ήταν για τη μητρότητα αλλά και τον θηλασμό ενώ μια άλλη ερώτηση είχε να κάνει με την οικονομική της κατάσταση.

«Μετά από 16 μήνες έχουμε καταφέρει επιτέλους και μετά από αρκετές δυσκολίες, να κάνουμε ένα γεύμα την ημέρα. Ο Νίκος όταν έλειπα στη δουλειά δεν το ζητούσε, μόνο όταν ήμασταν μαζί αλλά πλέον έχει δεχθεί ότι θηλάζουμε το βράδυ μόνο (δεν ήταν εύκολο)» ανέφερε η Εριέττα Κούρκουλου σε ερώτηση σχετικά με τον θηλασμό, ενώ σε άλλη ερώτηση για τον γιο της έγραψε, «Ο Νίκος δεν πάει ακόμα σχολείο. Ήθελα να τον πάω από Σεπτέμβρη αλλά το ιδανικό λένε ότι είναι μετά τα 2,5 χρόνια».

Τέλος, όταν κάποιος την ρώτησε εάν υπήρχε στιγμή που προτιμούσε να μην έχει αυτή την οικονομική άνεση, η Εριέττα Κούρκουλου απάντησε: «Όταν ήμουν μικρότερη είχα τεράστιο θέμα με την οικονομική μου άνεση. Σήμερα όμως εστιάζω στη δυνατότητα που μου δίνει να προσφέρω βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η σύζυγος του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Her News

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: “H oλική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει;”

Her News b

Αθηνά Οικονομάκου: «Προφανώς και η ομορφιά ανοίγει πόρτες, αλλά μόνο τις ανοίγει»

HerNews ka