HerNews.gr
Σχέσεις

Comfort zone: Σημάδια ότι νιώθετε πολύ άνετα στη σχέση σας

Το νόημα του να νιώθετε πολύ άνετα στη σχέση σας και να έχετε μπει σε comfort zone, μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ωστόσο, η ουσία είναι να έχετε απαλλαχθεί από τις αναστολές σας και να νιώθετε άνετα με τον σύντροφό σας, χωρίς την επιθυμία να κάνετε μια αλλαγή.

Έχει να κάνει με το να απολαμβάνετε το πώς είναι τα πράγματα και να θέλετε να μείνετε στη ζώνη άνεσής σας. Ας μην κάνουμε όμως λάθος με το να νιώθουμε τόσο άνετα, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Η άνεση είναι μέρος της οικειότητας και της αγάπης, αλλά όχι το μόνο μέρος. Το να νιώθετε οικεία, σημαίνει να είστε κοντά, να γνωρίζετε το καλό και το κακό και να αποδέχεστε τον σύντροφό σας παρ’ όλα αυτά.

Ωστόσο, το να είμαστε πολύ άνετες σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε την προσπάθεια να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

Η αναγνώριση των σημαδιών που δηλώνουν υπερβολική άνεση, είναι το πρώτο βήμα για να υπάρξει ξανά ισορροπία.

Τα ραντεβού ανήκουν στο παρελθόν

Ένα από τα πρώτα σημάδια ότι νιώθετε πολύ άνετα μέσα στη σχέση είναι ότι πλέον δεν βγαίνετε καθόλου ραντεβού. Όμως ακόμη κι αν έχετε παιδιά είναι απαραίτητο να ζείτε κι ως ζευγάρι. Βρείτε λίγο χρόνο όπου μπορείτε να είστε ο ένας με τον άλλον αποκλειστικά.

Είστε στην τουαλέτα ενώ ο άλλος είναι παρών

Τίποτα δεν σκοτώνει τη μαγεία όσο το να γνωρίζουμε και να παρακολουθούμε τις συνήθειες της τουαλέτας του συντρόφου μας. Όταν δεν έχετε πρόβλημα να χρησιμοποιείτε την τουαλέτα ενώ ο άλλος κάνει ντους ή βουρτσίζει τα δόντια, έχετε γίνει πολύ άνετες.

Το σεξ έχει γίνει ρουτίνα

Εσείς, σήμερα, κάνετε σεξ μόνο πριν τον ύπνο; Σας φαίνεται σαν μια γνώριμη χορογραφία που έχετε μάθει και οι δύο πολύ καλά; Αν δεν καταβάλετε προσπάθεια, δεν θα γίνει ξαφνικά καλύτερο από μόνο του.

Δεν ντύνεστε πια ο ένας για τον άλλον

Θυμάστε την εποχή που ετοιμαζόσασταν για το ραντεβού και φροντίζατε να φαίνεστε αξιοθαύμαστη; Φαίνεται σαν αρχαία ιστορία; Αν απαντήσατε θετικά, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα.

3 Μύθοι για την οικειότητα σε μια σχέση που πρέπει να καταργήσουμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε το κλειδι για την ευτυχία, εσύ είσαι

HerNewskl

3 λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να παντρευτείς τον καλύτερό σου φίλο

Her News

Δεν συμπαθείς τους φίλους του; Τρόποι για να κρατήσεις τις ισορροπίες

HerNews ka