HerNews.gr
Σχέσεις

Πράγματα που μπορούν να καταστρέψουν μια σχέση

Η απιστία μπορεί να καταστρέψει μια σχέση, αλλά και η εμπιστοσύνη είναι εξίσου σημαντική για να διατηρηθεί ο δεσμός σε ένα ζευγάρι ισχυρός.

Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορεί να καταστρέψουν μια σχέση.

Να εμπιστεύεστε τους άλλους

Το να ανοιχτείτε σε φίλους ή συγγενείς σχετικά με τις ενοχλητικές συνήθειες του συντρόφου σας μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα. Αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του πόσες προσωπικές πληροφορίες αποκαλύπτετε σε άλλους. Τα παράπονα δεν πρέπει ποτέ να φαίνονται σαν να γελοιοποιείτε τον σύντροφό σας.

Η σχέση σας με τον σύντροφο ή τον σύζυγό σας πρέπει να είναι η πιο οικεία και ιδιωτική σχέση στη ζωή σας. Εάν μοιράζεστε αμοιβαία αγάπη, φροντίδα και ευτυχία, είναι ο σύντροφός σας που αξίζει να μάθει για τα συναισθήματά σας κι όχι κάποιο άλλο άτομο.

Το να είστε χειριστική

Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να νιώθετε ότι δεν είστε στη σωστή σχέση και ο σύντροφός σας δεν είναι τέλειος. Θα πρέπει τότε να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον σύντροφό σας και να του εξηγήσετε πώς νιώθετε. Μην προσπαθήσετε με άλλους τρόπους να περάσετε τις αλλαγές που θέλετε.

Συναισθηματική εξαπάτηση

Θυμηθείτε, μερικές φορές οι συναισθηματικές σχέσεις με κάποιον εκτός σχέσης μπορεί να είναι πιο οδυνηρές από τις σεξουαλικές σχέσεις. Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, πολλοί αισθάνονται σοβαρά προδομένοι από την οικεία σύνδεση του συντρόφου τους με κάποιον άλλον μέσω ίντερνετ.

Αν νιώθετε ότι είστε κοντά με κάποιον συναισθηματικά, χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο, μπορεί να μην βλέπετε κάτι το κακό, αλλά είναι μια μορφή απιστίας. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον σύντροφό σας.

Comfort zone: Σημάδια ότι νιώθετε πολύ άνετα στη σχέση σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Breadcrumbing: Μήπως τελικά δεν θέλει δεσμεύσεις;

Her News

Το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση

Her News b

TikToker ανακάλυψε τον πιο έξυπνο τρόπο για να προσεγγίζει αγόρια σε μπαρ

HerNews ka