HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς να βγάλετε το foundation από τα ρούχα σας

Ένα πράγμα είναι σίγουρο όταν εφαρμόζετε foundation: Από ένα σημείο ή στο άλλο, είναι βέβαιο ότι θα λερώσετε τα ρούχα σας με αυτό. Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, είναι πιθανό να σας πέσει το σφουγγαράκι, να αντιμετωπίσετε μια ενοχλητική αντλία βάσης ή να αγκαλιάσετε κάποιον του οποίου η βάση μεταναστεύει στην αγαπημένη σας μπλούζα.

Το έχουμε πάθει όλοι (και είναι ασφαλές να πούμε ότι θα το ξανά πάθουμε) οπότε το να γνωρίζετε πώς να αφαιρέσετε και να αποτρέψετε τους λεκέδες από foundation είναι επιτακτική ανάγκη για τη φροντίδα των αγαπημένων σας ενδυμάτων και την εξοικονόμηση του λογαριασμού στεγνού καθαρισμού.4 Ways on How To Get Makeup Foundation Out of Clothes – Hide®

 

Πώς να βγάλετε το υγρό foundation από τα ρούχα

  • Εφαρμόστε απορρυπαντικό: Για υγρή βάση (με βάση το νερό), θα θέλετε να απομονώσετε γρήγορα τον λεκέ και να ρίξετε ένα υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου. Κάνοντας αυτό πρώτα—και όσο πιο γρήγορα μπορείτε—επιτρέπετε στο απορρυπαντικό να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό στην αφαίρεση του λεκέ.
  • Αντιμετωπίστε την πληγείσα περιοχή: Αφού καλύψετε τον λεκέ, βρέξτε την περιοχή με χλιαρό νερό και τρίψτε τα ύφασματα μεταξύ τους. Αν ο λεκές είναι κακός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα με πιο σκληρές τρίχες για να σπάσετε τον λεκέ.
  • Αφήστε το να μουλιάσει: Για να διασφαλίσετε ότι το απορρυπαντικό έχει χρόνο να κάνει τα μαγικά του, θα πρέπει να περιμένετε πριν το ρίξετε στο πλυντήριο. Πρώτα καλό θα είναι να αφήσετε το ρούχο να μουλιάσει σε χλιαρό νερό για 30-45 λεπτά.

How To Get Foundation Stains Out Of Clothes - No7

  • Πλύνετε κανονικά: Μόλις μουλιάσει το ρούχο σας, μπορείτε να το βάλετε στο κανονικό πλύσιμο. 
  • Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα: Αντί να βάζετε το καθαρό σας ρούχο στο στεγνωτήριο, αφήστε να στεγνώσει στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε λεκές που απομένει θα είναι ευκολότερο να συνεχίσετε να αφαιρείτε.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε χλωρίνη;

Εάν το ρούχο σας είναι λευκό, μην φοβάστε λίγη χλωρίνη. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι εκφοβιστικό στην αρχή, αλλά η χλωρίνη είναι αποτελεσματική στην αφαίρεση του foundation και άλλων λεκέδων από μακιγιάζ από τα ρούχα. Επεξεργαστείτε το ρούχο σας με ένα μείγμα χλωρίνης και ζεστού νερού σε αναλογία 1 προς 4. Πρέπει να παρακολουθήσετε τον λεκέ να ξεθωριάζει και στη συνέχεια να απενεργοποιήσετε το λευκαντικό βάζοντάς το κάτω από τρεχούμενο νερό. Μην αφήνετε απλά το λευκαντικό για λίγα λεπτά, μετά πλύνετε ως συνήθως.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Decor: Ανακάλυψε τα ωραιότερα διακοσμητικά χώρου στο κατάστημα της Vipart

Her News

Η Vip Art φέρνει μοναδικές Black Friday εκπτώσεις – Το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στους δικούς σου

HerNewskl

«Μπορεί να ηρεμήσει την ψυχή σου» – 5 γήινα χρώματα που οι σχεδιαστές λένε ότι είναι μεγάλες τάσεις για το 2024

HerNews ka