HerNews.gr
Social News

Το ξέσπασμα του πατέρα του Σάκη Κατσούλη κατά του Τριαντάφυλλου: «Αυτός ο καραγκιόζης» – Τι απαντά ο τραγουδιστής

Δίχως προηγούμενο συνεχίζεται η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και στον Τριαντάφυλλο, καθώς μετά τα σχόλια της αδερφής του νικητή του Survivor All Star, τη “σκυτάλη” πήρε ο πατέρας του.

Ο Στέλιος Κατσούλης σχολίασε σε μια ομάδα στο Facebook με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον γιό του γράφοντας «Αυτός ο καραγκιόζης που λέει ότι είναι επαγγελματίας τραγουδιστής να μας πει τι έχει κάνει!».

Το συγκεκριμένο σχόλιο υπέπεσε στην αντίληψη του τραγουδιστή ο οποίος το ανήρτησε στα Story του στο Instagram και έδωσε τη δική του αιχμηρή απάντηση.

«Ευχαριστώ τον πατέρα του κυρίου Κατσούλη για τα καλά του λόγια, απλά να θυμίσω ότι στο τζάμπα live στο μαγαζί του γιου του, ήμουν κορυφαίος, όπως έλεγε. Να είσαι καλά κύριε Στέλιο, υγεία και ευτυχία. 28 χρόνια τραγουδάμε και νομίζω τα πάμε περίφημα. Εσείς λοιπόν σιγά σιγά θα βλέπετε τα πάντα και τις κακιούλες.

Ας κρίνει ο κόσμος ο απλός τι έχω κάνει κύριε Στέλιο Κατσούλη. Εύχομαι τα καλύτερα. Και μη ξεχνά το 2021 στο σπίτι σας όταν φάγαμε τι έκανα. Το καλό ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο Θεός βλέπει και αυτό αρκεί», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Κυκλοφόρησε το δικό της αλκοολούχο ποτό & επικρίθηκε από τους θαυμαστές της

HerNews ka

Ξέσπασε η Τζούλια Νόβα: «Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν»

HerNews ka

Eurovision 2022: Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου κάνουν προβλέψεις

Her News b