HerNews.gr
Ταξίδια

6 Λόγοι για να επισκεφτείτε την Μάλτα

Η Μάλτα είναι ένα μέρος που αξίζει τον χρόνο σας. Είναι γεμάτο ιστορία, προσφέρει υπέροχη αρχιτεκτονική, πληθώρα καταπληκτικών πραγμάτων και μοναδικά μέρη για να δείτε. Είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους προορισμούς στην Ευρώπη. Εμείς εδώ σας δίνουμε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επισκεφτείτε τη Μάλτα.

Εξαιρετικές παραλίες

Η εξαίσια ακτογραμμή της Μάλτας περιβάλλεται από ζεστά μεσογειακά νερά. Θα βρείτε μερικές υπέροχες εκτάσεις με χρυσή άμμο, μαζί με κρυμμένους κολπίσκους, ήσυχες εκτάσεις με βότσαλα και μικρές παραλίες με φόντο βράχους.

Δεν είναι μόνο ένα νησί αλλά τρία

Η Μάλτα αποτελείται από τρία νησιά συνολικά. Μπορείτε να επισκεφτείτε και τα άλλα δύο κάνοντας ιδανικά μια ημερήσια εκδρομή, ίσως και για ολόκληρες τις διακοπές σας. Το Gozo είναι το πιο ήσυχο και λιγότερο ανεπτυγμένο  νησί. Το Comino είναι μικροσκοπικό και εντελώς ανέγγιχτο, που έγινε διάσημο από τη Blue Lagoon του.

300 ημέρες ηλιοφάνειας τον χρόνο

Η Μάλτα είναι η πιο ηλιόλουστη από όλες τις χώρες της Ευρώπης, με σχεδόν 3000 ώρες ήλιου κάθε χρόνο. Με τόσο εξαιρετικό καιρό, η περίοδος των διακοπών συνεχίζεται σχεδόν όλες τους μήνες.

Μια υπέροχη επιλογή από εστιατόρια

Το φαγητό έξω είναι πάντα απόλαυση στα νησιά. Συνδυάζοντας μια μεγάλη ποικιλία από μεσογειακές κουζίνες, η Μάλτα έχει δημιουργήσει το δικό της στυλ που αρέσει σχεδόν σε όλους. Τα εστιατόρια εκτιμούν τα φρέσκα τοπικά προϊόντα, με τα θαλασσινά να είναι ιδιαίτερα καλά.

Μια συναρπαστική ιστορία προς αποκάλυψη

Πάρτε μια μέρα άδεια από την ηλιοθεραπεία και μπορείτε να ανακαλύψετε μια δελεαστική ιστορία. Σκεφτείτε τους Μεγάλους Μαγίστρους, τους Ιππότες του Αγίου Ιωάννη, τους ναούς και μερικά από τα καλύτερα παλιά ερείπια της Ευρώπης.

Ζεστός και φιλόξενος πολιτισμός

Οι κάτοικοι της Μάλτας είναι γνωστοί για τη χαλαρή τους προσέγγιση στη ζωή και την συλλογική υποδοχή που προσφέρουν στους επισκέπτες. Περάστε λίγο χρόνο στη Μάλτα και γρήγορα θα υποκύψετε στον ήρεμο ρυθμό τους.

4 Μοναδικά ξενοδοχεία στον κόσμο

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Σπίτια διασημοτήτων που μπορείτε να νοικιάσετε για διακοπές

Her News

Λειψοί: Ένα κρυμμένο στολίδι του αρχιπελάγους των Δωδεκανήσων

HerNews ka

Αστυπάλαια, Νάξος και Ίος ξεχωρίζουν στην «πράσινη» λίστα του ισπανόφωνου National Geographic

Her News