HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Το προϊόν που σταθεροποιεί το μακιγιάζ της

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber. το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας, είναι πραγματικά μια beauty queen. Με εκατομμύρια followers που ακολουθούν τις συμβουλές της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει viral τα μυστικά ομορφιάς που μοιράζεται.

Hailey Bieber

Σε πρόσφατο post, μοιράστηκε το προϊόν κάλυψης που προτιμά για μια διάφανη βάση, αποκαλύπτοντας το trend του clean girl make up.

Η επιδερμίδα της Χέιλι Μπίμπερ είναι αλάβαστρινη και απογειώνει το trend του clean girl make up. Το στυλ αυτό του μακιγιάζ επιτυγχάνει ένα σχεδόν αόρατο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά, δίχως όμως να δημιουργούνται ορατά καθορισμένες γραμμές.

Η Χέιλι ακολουθεί μια παρόμοια προσέγγιση και στο viral latte make up, και το προϊόν κάλυψης που επιλέγει είναι μια ενυδατική κρέμα με χρώμα.

Hailey Bieber

Η ενυδατική κρέμα με χρώμα που προτιμά η Χέιλι Μπίμπερ της επιτρέπει να δημιουργεί μόνη της το μακιγιάζ που την αναδεικνύει. Έχοντας ήδη αλάβαστρινη επιδερμίδα, η εν λόγω κρέμα κάλυψης της προσδίδει φυσική λάμψη και αναζωογονημένη επιδερμίδα, χωρίς να καλύπτει τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

Μοιράστηκε ακόμα και τη διαδικασία του μακιγιάζ στο TikTok της, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους να αναπαράγουν το αγαπημένο της latte make up look.

Hailey Bieber: Το προϊόν που σταθεροποιεί το μακιγιάζ της

 

@haileybieber Latte Makeup 🥛☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat – beaty

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Tόλμησε το αγαπημένο trend της Hailey Bieber

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το χειμερινό μανικιούρ για κάθε it girl!

HerNewskl

Ραγάδες: Πως να τις αντιμετωπίσεις

Her News b

Sofia Richie: Είναι η νέα ambassador της SkinCeuticals!

HerNewskl