HerNews.gr
DECORNEWS

Tips για να διακοσμήσετε τη βεράντα σας αυτό το φθινόπωρο

Με το φθινόπωρο να είναι εδώ, μαζί με τον πιο δροσερό καιρό είναι ευκαιρία να διακοσμήσετε στο mood της εποχής και τη βεράντα σας. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε μοντέρνα, ρουστίκ και παραδοσιακά σχέδια για τη βεράντα που είναι απλά να δημιουργηθούν για την εποχή.

Είτε θεωρείτε τον εαυτό σας μαξιμαλιστή, είτε μινιμαλιστή, αυτές οι φθινοπωρινές διακοσμήσεις θα καλωσορίσουν τους καλεσμένους σας με στιλ. Οι ιδέες μας περιλαμβάνουν τη διακόσμηση με κολοκύθες, μαζί με πειραματισμούς με το χρώμα και τον φωτισμό.

Φθινοπωρινή διακόσμηση βεράντας

Μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα κλασικά με ένα στεφάνι στολισμένο με ψεύτικα φύλλα. Ή, προτιμήστε ένα vintage θέμα με μια διασκεδαστική έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων στη βεράντα, όπως μπαούλα αντίκες. 

Καλωσορίστε το φθινόπωρο με μια γιορτινή γιρλάντα από πολύχρωμα χαρτιά από τσόχα και κορδέλες. Δοκιμάστε φράσεις με θέμα το φθινόπωρο όπως «Let’s Fall in Love».

Ανταλλάξτε πορτοκαλί κολοκύθες με λευκές

Οι λευκές κολοκύθες δεν είναι μόνο ιδανικές για σκάλισμα και ζωγραφική, αλλά είναι επίσης τέλειες για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Δημιουργήστε μια εντυπωσιακή γωνία στη βεράντα, τοποθετώντας λευκές κολοκύθες και στις δύο πλευρές της μπροστινής βεράντας σας για συμμετρία. Προσθέστε μια γλάστρα με πράσινο (η φτέρη λειτουργεί!) και επιλέξτε κολοκύθες διαφορετικών μεγεθών για μέγιστη ελκυστικότητα.

Συγκεντρώστε ζωηρά φθινοπωρινά άνθη — ηλίανθους, πετούνιες — και τοποθετήστε τα σε καλάθια  για να προσθέσετε χρώματα στη διάταξη της βεράντας σας.

Αν έχετε ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο φθινοπωρινό σκηνικό.

Ένα σετ από χάλκινες κούπες προσθέτει ζεστασιά, ενώ οι κολοκύθες σε διάταξη δημιουργούν ένα τέλειο κεντρικό κομμάτι.

Οι κούνιες δεν χρειάζεται να κρατηθούν για το καλοκαίρι. Αφήστε ένα παραδοσιακό σχέδιο κούνιας, για να προσθέσει μια παιχνιδιάρικη πινελιά στη βεράντα σας και να χρησιμεύσει ως ένα άνετο μέρος για να χαλαρώσετε. Γεμίστε το με μερικά κομψά μαξιλάρια, ριχτάρι και ακόμη και μια κουβέρτα για να ταιριάζει απόλυτα στην εποχή του φθινοπώρου.

7+1 τάσεις διακόσμησης για γωνίες ανάγνωσης που θα κάνουν το σπίτι σας πιο άνετο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 τρόποι για να ανανεώσετε τον χώρο σας χωρίς να αγοράσετε κάτι νέο

HerNews ka

Πως να κάνετε ένα μικρό σαλόνι να φαίνεται λιγότερο ακατάστατο

HerNews ka

Μπάνιο μέσα στο υπνοδωμάτιο. Γίνεται;

Her News b