HerNews.gr
Beauty

Scandi Waves: Το χτένισμα που προτείνουμε για ρομαντικές εξόδους και beach parties!

Scandi Waves

Τα “Scandi waves” είναι μια πιο σύγχρονη εκδοχή των κλασικών κυματιστών μαλλιών, όπου τα μαλλιά παραμένουν χαλαρά και ελεύθερα, δημιουργώντας μια φυσική, ανέμελη και στυλάτη εμφάνιση.

Scandi Waves

Η τάση αυτή αποτελεί την τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς προσδίδει μια αέρινη και φρέσκια διάθεση.

Scandi Waves: Το χτένισμα που προτείνουμε για ρομαντικές εξόδους και beach parties!

Τα “Scandi waves” είναι πράγματι ένα απλό και όμορφο χτένισμα που μπορούμε να δημιουργήσουμε εύκολα και να απολαύσουμε το ανέμελο και φρέσκο στυλ τους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Scandi Waves

Για να αποκτήσουμε τα “Scandi waves” μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτά τα βήματα:

  1. Λούζουμε τα μαλλιά μας και αφήνουμε να στεγνώσουν ελαφρώς, ώστε να μην είναι εντελώς βρεγμένα αλλά να είναι ελαφρώς υγρά.
  2. Χωρίζουμε τα μαλλιά μας σε πολλά μικρά σκέλη. Μπορούμε να κάνουμε πλεξούδες για κάθε σκέλος και να τις δέσουμε με λάστιχο στην άκρη.
  3. Αφήνουμε τις πλεξούδες να στεγνώσουν είτε φυσικά για μια νύχτα είτε χρησιμοποιούμε ένα θερμικό εργαλείο όπως ένα σίδερο με τρεις προεξοχές. Αν χρησιμοποιούμε σίδερο, να χρησιμοποιήσουμε προστατευτικό σπρέι πριν από τη χρήση του.
  4. Αφού αφαιρέσουμε τα λάστιχα, αφήνουμε τα μαλλιά να πέσουν φυσικά.
  5. Για ένα πιο χαλαρό φινίρισμα, μπορούμε να περάσουμε τα δάχτυλα μας ανάμεσα στα κύματα ή να χρησιμοποιήσουμε μια χτένα με φαρδιά δόντια για να “ανοίξουμε” τα κυματιστά μαλλιά.

Έτσι, με λίγο κόπο και απλές τεχνικές, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα υπέροχα “Scandi waves” και να απολαύσουμε ένα μοντέρνο, αέρινο και φρέσκο καλοκαιρινό look. Είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, από beach parties μέχρι ρομαντικές βραδινές εξόδους.

Συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Herringbone Highlights: Τα κατάλληλα highlights για γυναίκες με γκρίζα μαλλιά

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τον τρόπο που εφαρμόζει το concealer

HerNewskl

Ραγάδες στο στήθος: Γιατί εμφανίζονται και πώς να τις αντιμετωπίσετε

Her News