HerNews.gr
Beauty

Zendaya: Έκανε μια άκρως αυστηρή αλλαγή στο κούρεμα της

Zendaya

Η Zendaya είναι πράγματι μια fashion και beauty icon, και κάθε της εμφάνιση είναι εντυπωσιακή. Το στιλ της είναι μοναδικό και διαχρονικό, και η ίδια δεν φοβάται να δοκιμάσει ανατρεπτικά και πρωτοποριακά looks.

Οι επιλογές της στα μαλλιά της είναι εξίσου εντυπωσιακές και πάντα προσαρμοσμένες στις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Zendaya-hernews

Το ασύμμετρο bob με αφέλειες που έχει δημιουργήσει η hairstylist Kim Kimble για τη Zendaya είναι ένα εξαιρετικά μοντέρνο και μοναδικό hairstyle. Η συνδυασμένη αίσθηση του mullet και του wolf cut δίνει ένα παιχνιδιάρικο και τολμηρό αποτέλεσμα, που ανανεώνει το look της Zendaya και το κάνει ακόμη πιο μοδάτο.

Zendaya: Έκανε μια άκρως αυστηρή αλλαγή στο κούρεμα της

Η λάμψη και ο όγκος των μαλλιών της προσθέτουν λάμψη και φρεσκάδα στο σύνολο, και το γεγονός ότι τα μαλλιά είναι τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά δίνει μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά. Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για να ανανεώσετε το look σας πριν ή μετά τις διακοπές και να δώσετε έναν αέρα απόλυτου στιλ και επαγγελματισμού.

Το hair look της με το ασύμμετρο bob και τις αφέλειες είναι ένα ακόμη παράδειγμα του πώς μπορεί να εξελίσσεται η μόδα και τα μαλλιά μπορούν να αναδείξουν το στιλ και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Αναμφίβολα, η Zendaya μας εμπνέει με τις εκλεπτυσμένες και τολμηρές επιλογές της στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς.

Zendaya

Zendaya: Έκανε το μανικιούρ εμπνευσμένο από το Aperol Spritz

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sarah Jessica Parker: Είναι η βασίλισσα των κότσων και το αποδεικνύει διαρκώς!

HerNewskl

Cut crease: Το makeup trend που λατρεύει η Nikkie Tutorials

HerNewskl

Sunkissed επιδερμίδα: Πώς να δημιουργήσετε το εφέ λίγο πριν το καλοκαίρι;

HerNewskl