HerNews.gr
Beauty

Tantouring: Η νέα τεχνική contouring που αναδεικνύει την sunkissed επιδερμίδα

Tantouring

Το tantouring ακολουθεί την ίδια βασική ιδέα με το contouring, αλλά αντί να χρησιμοποιεί τα κλασικά προϊόντα contouring, χρησιμοποιεί self-tan προϊόντα που δίνουν το αποτέλεσμα του contouring με το χρώμα και την απόχρωση του δέρματος.

Tantouring: Η νέα τεχνική contouring που αναδεικνύει την sunkissed επιδερμίδα

Με το tanning, δηλαδή, δημιουργούνται σκιές και αντανακλάσεις στο πρόσωπο, παραπλανώντας το μάτι και δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πιο καθορισμένων γραμμών και διαστάσεων.

Η τάση αυτή προσφέρει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και είναι ιδανική για το καλοκαίρι, καθώς δίνει την όψη μιας λαμπερής και ηλιοκαμένης επιδερμίδας. Επιπλέον, το tantouring επιτρέπει την περισσότερη διατήρηση του μακιγιάζ κατά τις ζεστές ημέρες, καθώς δεν απαιτεί την ίδια ποσότητα προϊόντων και συνήθως δεν μεταφέρεται τόσο εύκολα όσο το κλασικό contouring.

Το tantouring είναι μια ενδιαφέρουσα τάση που προσφέρει μια φρέσκια προσέγγιση στο μακιγιάζ και μπορεί να είναι ιδανική επιλογή για εκείνους που προτιμούν μια πιο φυσική και λαμπερή εμφάνιση.

Tantouring: Η νέα τεχνική contouring που αναδεικνύει την sunkissed επιδερμίδα

Όταν ξεκινάς το tantouring, ακολούθησε αυτά τα βήματα:

  1. Εφάρμοσε αυτοκόλλητα τανινγκ: Ξεκίνα με ένα αυτοκόλλητο τανινγκ (self-tan) προϊόν που είναι σχεδιασμένο ειδικά για το πρόσωπο. Επέλεξε μια απόχρωση που είναι δύο ή τρεις αποχρώσεις πιο σκούρα από το φυσικό σου χρώμα δέρματος, για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα του contouring.
  2. Εφαρμόζει το τανινγκ στα σημεία που θέλεις να σμιλέψεις: Απλώστε το αυτοκόλλητο τανινγκ με το πινέλο contouring, το beauty blender ή τα δάχτυλά σας, εστιάζοντας στις περιοχές που θέλεις να δημιουργήσεις σκιές και πιο ορισμένες γραμμές. Συγκεντρώσου στα πλάγια του προσώπου, κάτω από τα ζυγωματικά, στο πλάι της μύτης και κάτω από το πηγούνι. Απλώστε το προϊόν με ομοιόμορφο τρόπο για να αποφύγετε τυχόν λεκέδες.
  3. Χτίσε την ένταση: Αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία και να χτίσετε το χρώμα στα σημεία που το επιθυμείτε.
  4. Λείανση και διόρθωση: Αφού εφαρμόσετε το τανινγκ, επισκεφθείτε το πρόσωπό σας προσεκτικά για να διαπιστώσετε αν χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθώσεις. Χρησιμοποιήστε καθαρό σφουγγαράκι ή μαντηλάκι μωρού για να λείανετε τις ακμές και να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα.
  5. Απλώστε το χρώμα και στο λαιμό και τα αυτιά: Μην ξεχνάτε να εφαρμόσετε ελαφρά το αυτοκόλλητο τανινγκ στο λαιμό και στα αυτιά, ώστε να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο και φυσικό χρώμα σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Jennifer Lopez: Βήμα- βήμα ο τρόπος που πετυχαίνει το contouring – Video

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Body butter: Η ενυδατική κρέμα που χρειάζεστε μετά το καλοκαίρι!

HerNewskl

Joey King: Έκανε το πιο chic νυφικό μανικιούρ για τη χειμερινή σεζόν

HerNewskl

Μανδελικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μείωση των λεπτών γραμμών

HerNewskl