HerNews.gr
Μόδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το αγαπημένο φόρεμα των Italian girls!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι φωτογραφίες και οι επιλογές στυλ των διασήμων στο Instagram συχνά λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για το κοινό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γνωστή για τις στυλιστικές της επιλογές, δεν αποτελεί εξαίρεση. Το φόρεμά της που παρατηρήσαμε στο Instagram είναι η απόδειξη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το στενό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει έχει όλα τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν must-have για την σεζόν. Ο συνδυασμός της ζώνης στη μέση, του μάξι μήκους και του φλοράλ μοτίβου είναι ό,τι πρέπει για να απογειώσει το look της. Το ότι πρόκειται για μια τάση που πρωταγωνιστεί στην Ιταλία μόνο επιβεβαιώνει την επιλογή της.

Όσο για τα παπούτσια, τα ψηλά τακούνια είναι το κλειδί για να αναδείξεις το συγκεκριμένο φόρεμα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το αντιλαμβάνεται αυτό περίφημα, και γι’ αυτό επέλεξε τις κόκκινες γόβες με τα λουράκια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το συνδυάσετε, όπως προτείνετε με τις γκρι γόβες αλλά και με μαύρες για πιο κλασικό look.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το αγαπημένο φόρεμα των Italian girls!

Είτε ακολουθείτε τις τάσεις είτε όχι, το σημαντικότερο είναι να επιλέγετε ρούχα και αξεσουάρ που σας κάνουν να νιώθετε όμορφες και αυτοπεποιθημένες! Και φαίνεται πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έχει καταφέρει περίφημα.

Νεότερα Άρθρα

Γίνεσαι κουμπάρα; Πάρε ιδέες για το φόρεμα που θα επιλέξεις!

Her News

Kylie Jenner: Το εντυπωσιακό μπαντό μπικίνι που φόρεσε

Her News

Τα πιο ωραία μαγιό για το καλοκαίρι 2023

Her News