HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς να διακοσμήσετε εντυπωσιακά το σπίτι σας με φωτογραφίες σας σε καμβά

Έχετε βαρεθεί να κοιτάτε άδειους τοίχους μέρα με τη μέρα; Η συμπλήρωση του κενού χώρου στον τοίχο με φωτογραφίες είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός και εντυπωσιακός τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα στη διακόσμηση του σπιτιού.

Αποτελούν επίσης εξαιρετικό ξεκίνημα συζήτησης όταν έρχονται καλεσμένοι, επειδή μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις και τα ταξίδια σας.

Στη vipart.gr μπορεί να επιτευχθεί το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την καλύτερη ανάλυση των φωτογραφιών σας.

Ακολουθούν ιδέες για να εμπνευστείτε και να φέρετε λίγη ζεστασιά και ζωντάνια σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, ανεξάρτητα από το στυλ σας,  διακοσμώντας το με φωτογραφίες σας σε καμβά.

1. Ανακατέψτε και ταιριάξτε φωτογραφίες στον τοίχο σας

Σκεφτείτε να αφιερώσετε χρόνο για να συλλέξετε μια ποικιλία από καρέ, καθώς και άλλες φωτογραφίες και έργα τέχνης για να τα συνδυάσετε με τις οικογενειακές σας φωτογραφίες για να δημιουργήσετε ένα funky, vintage εμπνευσμένο χρονογράφημα.

2. Δώστε προσωπικότητα με φωτογραφίες σε καμβά στο διάδρομο

Οι τοίχοι των διαδρόμων σας αξίζουν επίσης λίγη νοσταλγία! Αυτοί οι συχνά περίεργοι χώροι μπορούν να είναι ιδανικά σημεία για την προβολή μιας σειράς οικογενειακών φωτογραφιών για να εμφυσήσουν ζωντάνια και χρώμα.

3. Επιλέξτε όμορφα στιγμιότυπα για την κουζίνα σας.

Οι οικογενειακές φωτογραφίες δεν είναι αποκλειστικά για το σαλόνι. Μπορούν να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ανανεώσετε την κουζίνα σας προσθέτοντας εικόνες ανάμεσα στους πάγκους και τα ντουλάπια σας ή πάνω από το ψυγείο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κολάζ εκτυπωμένων φωτογραφιών. Επιπλέον, μπορεί να είναι ωραίο να αναλογίζεστε τις αναμνήσεις κατά το μαγείρεμα ή το πλύσιμο των πιάτων.  

4. Τοποθετήστε αντικείμενα γύρω από τις φωτογραφίες σας

Η ενσωμάτωση άλλων διακοσμήσεων με τις εικόνες σας μπορεί να τις κάνει να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μικρότερα έργα τέχνης, ταξιδιωτικά σουβενίρ, ακόμη και μερικά φυτά σε γλάστρες. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δείξετε τα ενδιαφέροντά σας και την εκτίμησή σας για την οικογένειά σας. 

5. Στολίστε τον χώρο του τοίχου πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού σας

Πού αλλού μπορείτε να εμφανίσετε φωτογραφίες των πιο πολύτιμων ανθρώπων σας από το κρεβάτι σας; Η κρεβατοκάμαρα στο σπίτι σας μπορεί να φιλοξενήσει τη συλλογή αγαπημένων αναμνήσεων για να φέρει μια αίσθηση θαλπωρής.

Εκτύπωσε τις δικές σου αγαπημένες φωτογραφίες στη vipart.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύκολα και οικονομικά tips για να ανανεώσετε το σαλόνι σας την άνοιξη

HerNews ka

Στη Φολέγανδρο βρίσκεται το υπέροχο καλλιτεχνικό σπίτι ενός ζωγράφου

Her News

5 ιδέες για να οργανώσετε ένα μπάνιο με ελάχιστο έως καθόλου αποθηκευτικό χώρο

HerNews ka