HerNews.gr
Ζώδια

Ένας οδηγός για τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Τα ζώδια που εμπίπτουν στο ίδιο στοιχείο μοιράζονται παρόμοιες προοπτικές κι αντικατοπτρίζουν το ένα το άλλο ως προς το τι εκτιμούν και πώς κινούνται στον κόσμο. Γνωρίζοντας ποιο στοιχείο κυβερνά το ζώδιό σας μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για την προσωπικότητα και τις επιθυμίες σας. Επίσης, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε με ποια ζώδια ταιριάζετε περισσότερο.

Ας βουτήξουμε στα ζώδια του νερού. Από την πιο καλλιτεχνική, ενσυναίσθητη κολλητή σας μέχρι το άλλο σας μισό, τα ζώδια του νερού στη ζωή σας μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πιο στενές σχέσεις σας. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε ένα από τα ζώδια του νερού τείνουν να είναι από τους πιο συναισθηματικά έξυπνους, διαισθητικούς και πνευματικούς στον ζωδιακό κύκλο.

Χαρακτηριστικά των ζωδίων του νερού

Ονειροπόλοι και καλλιτέχνες, τα ζώδια του νερού είναι οι συναισθηματικοί του ζωδιακού κύκλοι. Σίγουρα, μερικές φορές γίνονται κυκλοθυμικοί. Ο Καρκίνος είναι γνωστός για το ότι είναι περιποιητικός, ευαίσθητος και συμπονετικός. Αναζητά την ασφάλεια και την προσφέρει, αγαπά κι επιδεικνύει μια  συγκινητική αίσθηση του χιούμορ. Τείνει να δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους στη ζωή του, για να αισθάνονται ακόμα πιο άνετα και πιο ασφαλείς. Ο Καρκίνος συχνά ταιριάζει με τον διαισθητικό Σκορπιό, τον δημιουργικό Ιχθύ ή τον Παρθένο.

Ο Σκορπιός είναι το σταθερό ζώδιο του νερού, γνωστό ότι είναι μυστικοπαθές, σχετικά με τα προσωπικά του. Συχνά καταφέρνει αβίαστα να βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας. Πνευματικοί, σοφοί και μαγευτικοί, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι οι Σκορπιοί στη ζωή σας θα σας εμπνεύσουν και θα σας ενδυναμώσουν να εντοπίσετε και να ζήσετε την αλήθεια σας. Ο Σκορπιός ταιριάζει σίγουρα με τον Καρκίνο, τον Ιχθύ ή τον Αιγόκερω.

Τέλος, οι Ιχθύες είναι συμπονετικοί, ρομαντικοί, καλλιτεχνικοί κι ευαίσθητοι. Όταν διοχετεύουν τα συναισθήματά τους στην αγαπημένη τους μορφή τέχνης, αισθάνονται πιο συγκεντρωμένοι. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ασχολούνται, κι ίσως ακόμη και διαπρέπουν, σε μια μεγάλη ποικιλία μορφών δημιουργικής αυτοέκφρασης, από χορό μέχρι μουσική. Είναι ο μακροχρόνιος φίλος του οποίου στον ώμο μπορείς να κλάψεις, χωρίς να φοβάσαι την κρίση. Οι Ιχθύες συχνά τα καταφέρνουν με τον Σκορπιό, τον Καρκίνο ή τον Ταύρο.

Αυτά τα 4 ζώδια ερωτεύονται πολύ γρήγορα και εύκολα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βρήκαμε το τέλειο φυτό εσωτερικού χώρου για εσάς με βάση το ζώδιό σας

HerNews ka

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Απριλίου

Her News b