HerNews.gr
Ζώδια

Τι emoji είστε, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Τι πιο χαρακτηριστικό από τα emojis που χρησιμοποιούμε; Σίγουρα όλοι μας έχουμε ένα τουλάχιστον αγαπημένο emoji  που βάζουμε στις συνομιλίες μας. Εδώ μοιραζόμαστε μαζί σας, τι emoji είστε, με βάση το ζώδιό σας.

Κριός

Πνευματώδης και περιπετειώδης ο Κριός, δεν υπάρχει πιο παθιασμένο ζώδιο. Ένα emoji φωτιάς είναι το τέλειο σύμβολο για το φλογερό πνεύμα και την ενεργητική του προσωπικότητα. 

Ταύρος

Εδώ το σύμβολο του δέντρου δηλώνει τη σταθερή φύση του Ταύρου και το πόσο προσγειωμένο ζώδιο είναι.

Δίδυμοι

Τι άλλο θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει καλύτερα τη διττή φύση των διδύμων από ένα emoji διδύμων; Με την προσαρμοστικότητα να κυριαρχεί στην προσωπικότητά τους, αυτό είναι το καλύτερο σύμβολο για αυτό το ζώδιο.

Καρκίνος

Ως το κύριο ζώδιο του νερού, είναι η εύκολη και σωστή επιλογή για τον Καρκίνο να είναι το emoji του κύματος του νερού. Οι καρκίνοι είναι τόσο κυκλοθυμικοί όσο η θάλασσα, αλλά με βάθος που φτάνει πολύ κάτω από την επιφάνεια. 

Λέων

Ο λαμπερός ήλιος αιχμαλωτίζει τη χαρισματική προσωπικότητα και τη ζεστή καρδιά του Λέων. Επίσης, ο ήλιος είναι ο πυρήνας του ηλιακού μας συστήματος, ακριβώς εκεί που ο Λέων προτιμά να βρεθεί.

Παρθένος

Ο Παρθένος, το πιο απαιτητικό, προσανατολισμένο στη λεπτομέρεια ζώδιο. Γι’ αυτό και του ταιριάζει το σύμβολο του μεγεθυντικού φακού.

Ζυγός

Φυσικά, το καλύτερο emoji για αυτό το ζώδιο είναι η ζυγαριά. Θέλει όλοι κι όλα στη ζωή του να έχουν ισορροπία και να επικρατεί δικαιοσύνη.

Σκορπιός

Η έντονη και μυστηριώδης φύση του είναι εύκολα παρεξηγημένη. Και για τόσους πολλούς, οι Σκορπιοί μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να διαβαστούν όσο μια κρυστάλλινη σφαίρα.

Τοξότης

Δεν είναι μεγάλο μυστήριο ότι το emoji του παγκόσμιου χάρτη είναι η καλύτερη επιλογή για τον Σκορπιό, που προσανατολίζεται στον στόχο.

Αιγόκερως

Κάποιος τόσο πρακτικός, υπομονετικός κι αφοσιωμένος δεν θα μπορούσε να έχει άλλο σύμβολο από το emoji του βουνού. 

Υδροχόος

Το πιο εμβληματικό από όλα τα ζώδια του αέρα, ο Υδροχόος είναι τόσο ελεύθερο πνεύμα, όσο ο άνεμος που είναι και το σύμβολό του. 

Ιχθείς

Το emoji των ψαριών είναι το πιο κατάλληλο για έναν Ιχθύ. Βέβαια οι Ιχθείς χαίρονται που είναι μέλη της ομάδας, αλλά είναι εξίσου χαρούμενοι που κολυμπούν μόνοι τους.

Τα ζώδια που θα ήθελες να έχεις για γείτονες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός για τα ζώδια της φωτιάς: Κριός, Λέων και Τοξότης

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 23/5 έως 29/5

Her News b

5 καταστάσεις με τις οποίες εκνευρίζεται το κάθε ζώδιο

Her News b