HerNews.gr
DECORNEWS

5 τελικές πινελιές για να φτάσετε την είσοδο του σπιτιού σας σε “άλλο level”

 Οι τελευταίες πινελιές, αυτές οι μικρές προσθήκες μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν έναν ήδη κομψό χώρο να δείχνει ολοκληρωμένος. Είναι σημαντικές σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, αλλά είναι η είσοδος όπου συχνά ξεχνάμε να κάνουμε προσπάθεια, δίνοντας προτεραιότητα στους μεγαλύτερους χώρους του σπιτιού όπου περνάμε περισσότερο χρόνο. 

 Η είσοδος είναι το μέρος όπου οι πρώτες εντυπώσεις αφήνουν το στίγμα τους, είτε πρόκειται να βοηθήσουν τους επισκέπτες να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους είτε απλώς να σας κάνουν να νιώσετε πιο χαλαροί καθώς περνάτε από την μπροστινή πόρτα μετά από μια μέρα στη δουλειά.

Εδώ είναι 5 εύκολες ιδέες εισόδου για τελειωτικές πινελιές που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

1. Φέρτε πράσινο σε εσωτερικούς χώρουςΜια είσοδος με έμφαση στο πράσινο

Το πράσινο σε ένα βάζο είναι η απόλυτη τελική πινελιά όταν έχει ληφθεί μέριμνα για όλες τις άλλες πτυχές του σχεδιασμού. Φέρνει μια φρεσκάδα και πλούσια βλάστηση. Δουλεύοντας για κάθε δωμάτιο στο σπίτι, είναι αρκετά σημαντική η φιλόξενη τοποθεσία του πράσινου στην είσοδο. Ένα μίνιμαλ τραπέζι κονσόλας διακοσμημένο με ένα πολύ μεγάλο πολύχρωμο μπουκέτο ανυψώνει αμέσως την είσοδο σε ένα εκλεπτυσμένο και φιλόξενο περιβάλλον.

2. Προκαλέστε τις αισθήσεις

Τραπέζι κονσόλας εισόδου με κερί

Για να αναβαθμίσετε πραγματικά την είσοδο σας, χρησιμοποιήστε την αίσθηση της όσφρησης για να μεταφέρετε το σχέδιό σας σε άλλο επίπεδο, δημιουργώντας μια φιλόξενη αίσθηση και λεπτή ατμόσφαιρα που ταιριάζει στο στυλ σας.  Τα κεριά στο τραπέζι της κονσόλας ή στο ράφι της εισόδου μπορούν να απελευθερώσουν ένα χαλαρωτικό άρωμα, ενώ οι διαχυτές κάνουν την ίδια δουλειά και δεν χρειάζεται να παρακολουθούνται ως πιθανός κίνδυνος, καθιστώντας τους καλύτερη διακόσμηση τραπεζιού εισόδου . Είναι μια μικρή τελική πινελιά που πάει πολύ μακριά. 

3. Διαμορφώστε τη διακόσμηση της κονσόλας σας

Μια είσοδος με μια επιλογή από διακοσμητικά αντικείμενα

Η επιμέλεια μιας οθόνης στο διάδρομό σας είναι μια βασική τελική πινελιά που βοηθά έναν χώρο να ενωθεί. Κάνοντας το σπίτι σας να αισθάνεται κομψό και σχεδιασμένο, όταν η διακόσμηση του τραπεζιού της κονσόλας γίνεται σωστά, δημιουργεί τον τόνο και διαμορφώνει το σκηνικό, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο σπίτι σας. Για να το εφαρμόσετε στο τραπέζι της εισόδου, κοιτάξτε την επιφάνειά σας και χωρίστε την στα δύο, σκεφτόμενοι τι κάθεται σε κάθε πλευρά του τραπεζιού και αν είναι περίπου συμμετρικά. Δεν θέλετε τίποτα πολύ ογκώδες από τη μια πλευρά που δεν είναι ισορροπημένο από την άλλη.

4. Κάντε χώρο για μαλακά έπιπλα

μια μεγάλη ουδέτερη είσοδος με τραπέζι κονσόλας και χαλί

Είτε έχετε μια μεγάλη είτε μικρή είσοδο , δοκιμάστε να φέρετε μερικά απαλά έπιπλα στο χώρο. Οι είσοδοι με παγκάκια που ακουμπούν στον τοίχο προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία  διάσπαρτα μαξιλάρια. Παρόλο που οι είσοδοι δεν θεωρούνται συνήθως ως χώροι καθιστικού, η απλή πρόταση ενός καθιστικού χώρου κάνει έναν χώρο να αισθάνεται φιλόξενος. Για μικρότερους χώρους, ένα χαλί κάτω από τα πόδια μπορεί να βοηθήσει να μαλακώσει ο χώρος μέσω της υφής.

5. Θυμηθείτε τον φωτισμό

Μια είσοδος με επιτραπέζιο φωτιστικό

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο φωτισμός της εισόδου θα είχε πάντα μια θέση σε αυτή τη λίστα. Είναι αλήθεια ότι ο ενσύρματος φωτισμός μπορεί να μην θεωρείται τελική πινελιά και ο φωτισμός τοίχου ή ο φωτισμός οροφής συνήθως εξετάζονται νωρίτερα στη διαδικασία σχεδιασμού, αλλά αυτά τα πρόσθετα φώτα έμφασης μπορούν να θεωρηθούν ως τελευταία πινελιά. Ένα μίνι επιτραπέζιο φωτιστικό στο τραπέζι της κονσόλας σας για να ρίξει μια φιλόξενη λίμνη φωτός στη διακόσμησή σας είναι ένα καλό παράδειγμα, ή ακόμα και ένα φωτιστικό δαπέδου στη γωνία που φέρνει μια δομική ποιότητα στο χώρο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο σωστός φωτισμός στους χώρους

Her News b

Πρέπει οι κουρτίνες να ταιριάζουν με το χρώμα του τοίχου σας;

HerNews ka

Decor: Ανακάλυψε τα ωραιότερα διακοσμητικά χώρου στο κατάστημα της Vipart

Her News