HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σάκης Κατσούλης: «Σαν παίκτης reality έχω μπει στις καρδιές των ανθρώπων»

Ο νικητής του Survivor All Stars Σάκης Κατσούλης, μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη μεγάλη του νίκη απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης κάνοντας διακοπές.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” Ηλίας Σκουλάς, εντόπισε τον Σάκη Κατσούλη στο αεροδρόμιο και τον ρώτησε για το νέο reality που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στον Άγιο Δομήνικο.

«Δεν έχω ιδέα εάν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά του χρόνου. Αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο διακοπές με φίλους, παρέες και οικογένεια, αυτό που μας έλειψε 6 μήνες και κάτι. Περνάμε τέλεια», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Πάλι back-to-back να συμμετάσχω σε παιχνίδι δεν νομίζω. Survivor και πάλι Survivor», απάντησε ο Σάκης Κατσούλης για το «I’m a Celebrity Get Me Out of Here»,.

«Εγώ δεν μπορώ να φτάσω ακόμα τόσο ψηλά, στην παρουσίαση. Σαν παίκτης reality έχω μπει στις καρδιές των ανθρώπων, θεωρώ ότι δεν έχω εμπειρία να διαχειριστώ κάτι τέτοιο. Δεν έχω ασχοληθεί, οπότε δεν νομίζω», τόνισε κλείνοντας ο Σάκης Κατσούλης.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Για άλλη μία φορά ο Σάκης απέδειξε ότι είναι σωστός. Σεβάστηκε τη δουλειά του δημοσιογράφου, έμεινε και μίλησε. Πέρα απ’ ό,τι έχει γίνει με εμάς, εγώ θα λέω πάντα την αλήθεια. Έδειξε ότι σέβεται».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού στο Fishy

Her News

Κώστας Τσουρός για Ορέστη Τζιόβα: «Το ευτελίζει το πράγμα, είναι σαν να έκανε ψυχικό για τους φίλους του»

Her News

Θοδωρής Μαραντίνης: «Το πιο περίεργο δώρο που έχω λάβει από θαυμαστή ήταν ένα σεξουαλικό αξεσουάρ»

Her News