HerNews.gr
Beauty

90’s bob: Το κούρεμα που θα δούμε παντού το φθινόπωρο

Όλες οι κύριες τάσεις της δεκαετίας του 1990 επιστρέφουν στη μόδα, είτε είναι το 90’s bob κούρεμα, τα chokers, τα crop tops ή τα κλιπ πεταλούδας. 

Μια από τις εμμονές μας είναι ξεκάθαρα το bob κούρεμα. Από το ιταλικό bob μέχρι το stacked bob, φέτος, έχουμε δει σχεδόν κάθε τύπο bob να εμφανίζεται ξανά. Και δεν αποτελεί έκπληξη, ότι αυτό το κλασικό κούρεμα είναι μια διαχρονική επιλογή αν θέλετε να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας και με τόσες πολλές παραλλαγές για να διαλέξετε, υπάρχει ένα bob κούρεμα που ταιριάζει σε όλες.

Τι είναι το 90’s bob;

Αν και δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα νέο χτένισμα, ένα bob της δεκαετίας του ’90 δεν είναι το συνηθισμένο κούρεμα μέχρι το πηγούνι, έχει μια συγκεκριμένη αίσθηση.

Η μαγεία βρίσκεται στις στρώσεις που κοσμούν το πίσω μέρος του κεφαλιού, δημιουργώντας όγκο στα μαλλιά.

Βέβαια η Hailey Bieber το έχει ήδη αποκτήσει. Εξάλλου είναι το απόλυτο beauty icon και την έχουμε συνηθίσει είτε να υιοθετεί πρώτη τις τις μεγάλες τάσεις, είτε και να τις δημιουργεί.

Αν κι όλες θέλουμε να γιορτάσουμε την επιστροφή στις τάσεις της δεκαετίας του ’90, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν θα λειτουργήσει κάθε bob για εσάς. Το σχήμα του προσώπου και ο τύπος των μαλλιών σας είναι οι μοναδικοί καμβάδες σας.

Ο κομμωτής θα πρέπει να τα λάβει υπόψη του για να βρει αυτό που σας ταιριάζει. Συνεργαστείτε κι επικοινωνήστε τις επιθυμίες σας. Βεβαιωθείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο αρμονικό με την ταυτότητά σας, όσο και με την τάση.

Οι κομμωτές προτείνουν να σκεφτείτε μια γαλλική παραλλαγή bob. Ανεξάρτητα από το μήκος ή την φράντζα που θέλετε να κάνετε, το αποτέλεσμα είναι μαλλιά που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση. Θα εξακολουθούν να φαίνονται λαμπερά ό,τι κι αν κάνετε.

Κοντά μαλλιά: Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dry haircut: Το κούρεμα που βασίζεται στη φυσική υφή των μαλλιών

HerNewskl

Το ευεργετικό βούτυρο κακάο για το δέρμα

Her News

Μήπως τελικά το skincare άφησε πίσω του τις βαριές στρώσεις foundation;

HerNewskl