HerNews.gr
Beauty

Πώς να μεγαλώσετε τα μαλλιά πιο γρήγορα σύμφωνα με τους ειδικούς

Οι τρίχες φαίνεται να έχουν τη συνήθεια να μεγαλώνουν γρήγορα εκεί που δεν το ζητάμε. Αλλά, όσον αφορά το πώς να μεγαλώσουν γρηγορότερα τα μαλλιά όταν πρόκειται για το κεφάλι μας, γιατί αργούν τόσο πολύ;

Το πρόβλημα είναι ότι πάρα πολλές επωνυμίες υπόσχονται υπερβολικά θαυματουργές θεραπείες που στο τέλος δεν λειτουργούν. 

Παρακάτω θα αναλύσουμε τι  λειτουργεί πραγματικά  και τι όχι, ώστε να σταματήσετε να σπαταλάτε τα χρήματά σας. Επιπλέον, θα μοιραστούμε τους καλύτερους τρόπους για να επιταχύνετε την ανάπτυξη των μαλλιών μια για πάντα. Spoiler: πολλά από αυτά σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και τη γενετική.

Προσοχή στις «θεραπείες» που υπόσχονται να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σας μέσα σε μια νύχτα.«Υπάρχουν σίγουρα αποτελεσματικές θεραπείες που βοηθούν στην ενθάρρυνση της ανάπτυξης των μαλλιών. Ωστόσο, δεν θα χρησιμοποιούσαμε τον όρο «θαύμα».

Πρώτον, να έχετε κατά νου ότι οποιαδήποτε θεραπεία θα πάρει χρόνο, μπορείτε να περιμένετε να δείτε αποτελέσματα σε τουλάχιστον έξι εβδομάδες, αλλά πιο αξιοσημείωτες αλλαγές συμβαίνουν μετά το τέλος των τριών μηνών για να ξεκινήσετε κάτι νέο.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών, αλλά οφείλεται επίσης και στους μεμονωμένους κύκλους ανάπτυξης των τριχών.

Δεύτερον, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει επίσης θεραπεία «ένα μέγεθος για όλους». Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ατομικό σας εσωτερικό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής σας. 

Για παράδειγμα, η διατροφή, οι διατροφικές ελλείψεις, τα επίπεδα ορμονών, η γενετική, η γενική υγεία και τα επίπεδα άγχους μπορούν όλα να επηρεάσουν την ανάπτυξη των μαλλιών. Πρέπει να αξιολογήσετε ποιες περιοχές χρειάζονται αντιμετώπιση και να ενεργήσετε ανάλογα.

Οι παράγοντες του τρόπου ζωής όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και οι δίαιτες με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής.  Ως εκ τούτου, η περιοριστική διατροφή στερεί από τα μαλλιά σας θρεπτικά συστατικά και αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερβολική τριχόπτωση.

Ίσως αξίζει να προσέχετε πόσο σφιχτά δένετε την αλογοουρά σας, αυτό μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο της τρίχας και μπορεί ακόμη και να βγάλει τρίχες από τους θύλακές τους.

Γενικά, όσο πιο υγιείς είστε, τόσο πιο υγιή θα είναι τα μαλλιά σας, επομένως αντί να στραφείτε απλά σε προϊόντα, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τον τρόπο ζωής σας. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σου

Her News

Μακιγιάζ: Τα βήματα για την σωστή εφαρμογή των προϊόντων

Her News

Όλα τα οφέλη που έχει το dry brushing

Her News