HerNews.gr
Beauty

Dakota Johnson: Είναι αγνώριστη και πιο rock από ποτέ

Dakota Johnson

Η Dakota Johnson είναι γνωστή για το συγκεκριμένο beauty look που τη χαρακτηρίζει, με τα σκούρα καστανά, μακριά μαλλιά της και τις τέλειες αφέλειες. Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά με τους ηθοποιούς, η ανάγκη να προσαρμόσει την εμφάνισή της για χάρη νέου ρόλου είναι αναπόφευκτη. Και αυτή τη φορά, επέλεξε να υιοθετήσει ένα εντυπωσιακό beauty look για την ταινία “Daddio”.

Dakota Johnson

Συγκεκριμένα, για το ρόλο της στην ταινία “Daddio”, η Dakota Johnson επιλέγει ένα “cool bob” χτένισμα με φράντζες σε μια απόλυτη απόχρωση πλατινέ μαλλιών. Η αλλαγή αυτή είναι τόσο ριζική που κάνει την ηθοποιό να φαίνεται αγνώριστη, όμως αυτό το νέο look φαίνεται να της ταιριάζει πολύ και προσθέτει μια νέα διάσταση στην εμφάνισή της.

Οι πρώτες σκηνές της ταινίας “Daddio” έχουν ήδη δημοσιευθεί και σε αυτές βλέπουμε τη Dakota Johnson να πρωταγωνιστεί μαζί με τον Sean Penn. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Dakota Johnson: Είναι αγνώριστη και πιο rock από ποτέ

Παρότι είναι πιθανό αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της Dakota Johnson να προκύπτει από τη χρήση περούκας, αφού η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές την αγάπη της για το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, είναι πιθανό να πρόκειται για μια προσωρινή μεταμόρφωση που συνδέεται με τον ρόλο της στην ταινία.

Dakota Johnson

Αναστασία Δημητρά: Έκανε το πιο glossy μακιγιάζ για το 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Matte ή glossy κραγιόν: Ποια υφή ταιριάζει στις δικές σας καλοκαιρινές εμφανίσεις;

HerNewskl

Φρύδια: Να κάνω αποτρίχωση με κλωστή;

Her News b

Πως να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα

Her News