HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Οι καλύτερες οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών

Όταν ξαπλώνετε στον καναπέ με τα μικρά σας για να δείτε οικογενειακές ταινίες, μαζί με ένα τεράστιο μπολ γεμάτο ποπ κορν είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε όλοι μαζί ποιοτικό χρόνο. Αλλά το να αποφασίσετε ποια ταινία θα δείτε, η οποία πρέπει φυσικά να αρέσει σε όλους, δεν είναι πάντα εύκολο.

Είτε ψάχνετε για μια κλασική ταινία όπως το Karate Kid, είτε για κάτι πιο χαρούμενο, εδώ έχουμε μια λίστα με τις καλύτερες οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών, που σίγουρα θα λατρέψετε. Εσείς απλά χαμηλώστε τα φώτα, ετοιμάστε τα σνακ σας κι απολαύστε.

1. The Goonies (1985)

Αυτό το κλασικό έργο της δεκαετίας του ’80 τα έχει όλα: κρυμμένο θησαυρό, παντοτινή φιλία και συγκινήσεις. Οι κακοί είναι λίγο τρομακτικοί, γι’ αυτό συνιστούμε να το δείτε με τα παιδιά σας αν είναι  δέκα ετών και άνω.

2. The Greatest Showman (2017)

Φορέστε τις πιτζάμες σας και βγάλτε το ποπ κορν γιατί αυτό το μιούζικαλ που είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια θα σας διασκεδάσει πραγματικά, για τουλάχιστον μία ώρα και 45 λεπτά. Ο Hugh Jackman υποδύεται τον θρυλικό Ringling Bros. και τον showman του Barnum & Bailey Circus PT Barnum, σε αυτήν την ταινία που ακολουθεί την άνοδό του στη showbiz.

3. Moana (2016)

Αυτή η ταινία της Disney δεν μπορούσε να λείπει από τη  λίστα μας. Η  μουσική περιπέτεια της Moana κερδίζει επιπλέον πόντους για το υπέροχό της soundtrack και την απόλυτη ηρωίδα. Ακολουθήστε τη γενναία Moana καθώς ξεκινά να εξερευνήσει τις θάλασσες της Πολυνησίας με τη βοήθεια του ημίθεου Maui (Dwayne Johnson) για να σώσει το νησί της.

4. The Lego Movie (2014)

Όλα είναι υπέροχα σε αυτή την ταινία κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από τα δημοφιλή παιχνίδια, ειδικά το καστ στο οποίο συμμετέχουν οι Will Ferrell, Chris Pratt, Elizabeth Banks, Liam Neeson κι άλλοι. Θα μπορέσει ο απλός εργάτης των κατασκευών Emmet Brickowski να νικήσει τον κακό Lord Business από το Kragling (δηλαδή, κολλώντας) το σύμπαν των Lego; Παρακολουθήστε την ταινία για να μάθετε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Crown: Το νέο trailer μας φέρνει πιο κοντά στην πρεμιέρα

Her News

Ιδέες για να ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο

Her News b

Τζένιφερ Άνιστον: Aποχαιρετά το «The morning show» και συγκινεί

Her News