HerNews.gr
Σχέσεις

Γιατί είναι σημαντικό το φλερτ για έναν υγιή γάμο;

Το φλερτ είναι σημαντικό και δεν περιορίζεται μόνο στη στιγμή που ένα ζευγάρι μπαίνει σε μια σχέση ή  γάμο. Είναι κάτι ουσιαστικό ακόμη και σε έναν αφοσιωμένο γάμο και μπορεί να παίξει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης.

Το πιο κοινό ζήτημα είναι ότι τα περισσότερα ζευγάρια αφήνουν το φλερτ καθώς προχωράνε σε γάμο. Η αλήθεια είναι ότι οι ερωτικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συζύγων συμβάλλουν στη μακροζωία και τη ζωντάνια του γάμου. Ακολουθούν διάφορα οφέλη του φλερτ και πόσο σημαντικό είναι για έναν υγιή γάμο.

Διατηρεί την έλξη

Όταν οι δύο σύζυγοι φλερτάρουν ο ένας τον άλλον, η σπίθα που τους ένωσε μένει ζωντανή κι αναζωπυρώνει την αρχική έλξη που τους ένωσε. Οι τακτικές φλερτ, όπως οι διάφορες χειρονομίες υπενθυμίζουν στους συντρόφους τις ιδιότητες που τους αιχμαλώτισαν αρχικά. Βοηθούν στην αποφυγή του εφησυχασμού ή του να θεωρούν ο ένας τον άλλον δεδομένο.

Συναισθηματική σύνδεση

Το φλερτ περιλαμβάνει παιχνίδια και χιούμορ, που οδηγούν σε έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό. Τα inside jokes δημιουργούν μια αίσθηση οικειότητας.

Ανακούφιση από το άγχος

Οι προκλήσεις της ζωής μπορεί μερικές φορές να επηρεάσουν τον γάμο. Το φλερτ φέρνει λίγη διασκέδαση στην καθημερινή ρουτίνα. Μας απαλλάσσει από το καθημερινό άγχος και μας αφήνει να ξεφύγουμε στιγμιαία από όλες τις ανησυχίες.

Ενθουσιασμός

Με την πάροδο του χρόνου, οι ρουτίνες τείνουν να γίνονται μονότονες για μερικούς ανθρώπους. Όταν όμως φλερτάρετε τον σύζυγο σας έρχεται και πάλι ο ενθουσιασμός μέσα στον γάμο σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Déjà Vu-ing: Η νέα τάση στο dating που σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τα red flags

HerNewskl

Μοίρασε τις δουλειές του σπιτιού με τον σύντροφό σου, χωρίς να μείνει κάποιος παραπονεμένος

Her News

Όταν στην πέφτει αυτός που δεν θες!

Her News b