HerNews.gr
Pets

Τα κατοικίδια με τους περισσότερους followers στο Instagram

Με τη βοήθεια των ιδιοκτητών τους, ορισμένα κατοικίδια έχουν γίνει διάσημα στο Instagram κι έχουν εκατομμύρια ακόλουθους, συμπεριλαμβανομένων διάσημων προσωπικοτήτων. Έτσι, αν αγαπάτε τα ζώα, σας έχουμε καλύψει.

Αυτά είναι  τα πιο δημοφιλή κατοικίδια στο Instagram που θα κάνουν τη μέρα σας λίγο πιο χαρούμενη, με τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by j i f f p o m (@jiffpom)

@jiffpom

Με περίπου 10 εκατομμύρια followers, ο άψογα περιποιημένος Τζιφ είναι σίγουρα ένας σταρ του Instagram. Το χαριτωμένο σκυλάκι είναι πάντα άψογα ντυμένο αι έχει κάνει και μερικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Περιηγηθείτε στη λίστα των οπαδών του και θα βρείτε ονόματα όπως η Diane Keaton, η Lilly Singh, ο Shawn Mendes και η Allison Janney. Έχει επίσης εμφανιστεί στο μουσικό βίντεο της Katy Perry, Dark Horse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

@nala_cat

Αυτή η γάτα είναι ένα από τα πιο διάσημα κατοικίδια στο Instagram. Yιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο στην Καλιφόρνια. Αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές αιλουροειδές στο Instagram, κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες του 2020 για τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram για μια γάτα. Επισκεφτείτε τη σελίδα της αν ψάχνετε για αξιολάτρευτο περιεχόμενο που θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug)

@itsdougthepug

Οι Jonas Brothers, Cole Sprouse, Billie Eilish, Justin Bieber και Demi Lovato είναι μόνο μερικά από τα διάσημα αστέρια με τα οποία έχει φωτογραφηθεί ο Doug the Pug. Ένας άλλος διάσημος σκύλος στο κύκλωμα του Instagram, αυτό το μικρό σκυλάκι έχει σίγουρα πολλούς θαυμαστές. Νικητής του βραβείου People’s Choice – The Animal Star 2019 και 2020, έχει επίσης εμφανιστεί σε μουσικά βίντεο όπως το Swish Swish της Katy Perry και το Fall Out Boy’s Irresistible. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUNIPER & FRIENDS (@juniperfoxx)

@juniperfoxx

Ο Juniper είναι «η πιο ευτυχισμένη αλεπού» και δικαίως. Γεννημένη στην αιχμαλωσία, ζει τώρα με μια στοργική οικογένεια και τους άλλους γούνινος φίλους της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loki the Wolfdog (@loki)

@loki

Ο Loki είναι επίσης ένα από τα διάσημα κατοικίδια στο Instagram. Είναι λύκος με χάσκι κι υιοθετήθηκε από την Kelly Lund το 2012 κι από τότε είναι αχώριστοι. Ο Λόκι την συνοδεύει παντού και οι εμπειρίες τους αποτυπώνονται υπέροχα σε εικόνες. Αυτός ο λογαριασμός σίγουρα αξίζει ένα follow!

Τι πρέπει να κάνετε αν ο σκύλος σας είναι υπέρβαρος;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα πιο δημοφιλή σκυλιά παγκοσμίως

Her News

Γιατί το κατοικίδιο βελτιώνει την υγεία σου!

Her News

Γιατί είναι επικίνδυνο να αφήνεις τον σκύλο σου στο αυτοκίνητο

Her News