HerNews.gr
Pets

Τα πιο δημοφιλή σκυλιά παγκοσμίως

Πάντα οι άνθρωποι είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση με τα σκυλιά. Ο δεσμός που έχουμε αναπτύξει με τους σκύλους φαίνεται ξεκάθαρα σε πολλά από τα έργα τέχνης μας, αρχαία και μοντέρνα. Τα σκυλιά απεικονίζονταν με στοργή στους τοίχους της αρχαίας ρωμαϊκής πόλης της Πομπηίας, για παράδειγμα.

Κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης, πολλοί ευγενείς επέλεξαν να ζωγραφίσουν τα πορτρέτα τους με τον αγαπημένο τους σκύλο. Σαφώς, άνθρωποι και σκύλοι είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό.

Υπάρχουν πάνω από 300 αναγνωρισμένες ράτσες σκύλων παγκοσμίως, η καθεμία με το δικό της μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τα πιο δημοφιλή σκυλιά παγκοσμίως.

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή σκυλιά σε όλο τον κόσμο

Το Labrador Retriever είναι μια δημοφιλής ράτσα σκύλων. Τα σκυλιά αυτά είναι γνωστά για την εξυπνάδα, την πίστη και τη φιλική τους φύση.

Είναι επίσης εξαιρετικά εκπαιδεύσιμα κι όταν έρθει η ώρα να χαλαρώσουν, χαίρονται να κουλουριαστούν στον καναπέ με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ερωτευτεί αυτή τη ράτσα.

Οι γερμανικοί ποιμενικοί είναι μια δημοφιλής ράτσα σκύλων που είναι γνωστή για την ευφυΐα και την ικανότητα εκπαίδευσης. Είναι δημοφιλής ράτσα για κατοικίδια και πολλές οικογένειες τα επιλέγουν για την πίστη και τη συντροφιά τους.

Ως το απόλυτο κατοικίδιο σκυλί, τα κανίς έχουν κερδίσει σημαντικά τη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες δεκαετίες. Τα κανίς μπορούν να διαφέρουν πολύ στην εμφάνισή τους, όχι μόνο από το χρώμα του τριχώματος τους, αλλά και από το μέγεθός τους. Είναι πραγματικά αξιαγάπητα και σίγουρα ιδανικά για μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Τέλος το γιορκσάιρ τεριέ είναι γνωστό ως το μικρότερο σκυλί στον κόσμο, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ράτσες σκύλων παγκοσμίως. Παρά το μικρό τους μέγεθος, τα Υorkshire Τerriers είναι γνωστά για το ότι είναι αρκετά γενναία και γεμάτα με αυτοπεποίθηση. Είναι επίσης γνωστά ως πιστά και στοργικά προς τους ιδιοκτήτες τους, καθιστώντας τα υπέροχα κατοικίδια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γάτα: Τι θέλει να σου πει με τη γλώσσα του σώματος

Her News

Πως να προστατεύσουμε τα κατοικίδια από τον καύσωνα

Her News

Μπορούν τα σκυλιά να τρώνε ξηρούς καρπούς;

Her News