HerNews.gr
Ταξίδια

Τα 4 πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία στον κόσμο 

Είτε πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της δεκαετίας του 1920 που ισορροπεί στην άκρη ενός γκρεμού στην Κολομβία, είτε για ένα boutique κατάλυμα στο Λος Άντζελες που εξακολουθεί να προσελκύει διάσημους, αυτά τα ξενοδοχεία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Υποτίθεται ότι καταλαμβάνονται από φαντάσματα, καθιστώντας τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα φαντάσματα του ξενοδοχείου είναι του φιλικού τύπου Κάσπερ, μερικά φαίνεται να τρομάζουν τη ζωή των ζωντανών επισκεπτών.

The Stanley Hotel, Estes Park, Κολοράντο

Αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο στα Βραχώδη Όρη είναι περισσότερο γνωστό από το μυθιστόρημα του Stephen King «The Shining». Το 1911, υπήρξε διαρροή αερίου στο δωμάτιο 217. Αφού η υπηρέτρια του ξενοδοχείου, Elizabeth Wilson, μπήκε με ένα αναμμένο κερί, η έκρηξη που προέκυψε κατέστρεψε ολόκληρη τη δυτική πτέρυγα του ξενοδοχείου. Αν και η Ελισάβετ ανάρρωσε, πιστεύεται ότι μετά τον θάνατό της, η ψυχή της επέστρεψε για να ζήσει στο μέρος που κάποτε φρόντιζε. Είναι ένας από τους πολλούς χαρακτήρες που εξακολουθούν να στοιχειώνουν τις εγκαταστάσεις, μαζί με τα πνεύματα των αρχικών ιδιοκτητών του ξενοδοχείου Stanley, Flora και FO Stanley.

The Langham, Λονδίνο

Πολλοί θεωρούν ότι το Langham, που χτίστηκε το 1865, είναι το πιο στοιχειωμένο ξενοδοχείο στο Λονδίνο, και το μεγαλύτερο μέρος του παραφυσικού θόρυβου προέρχεται από το δωμάτιο 333. Μόνο οι πιο γενναίες (ζωντανές) ψυχές κάνουν check in εδώ και έχουν δει τα πνεύματα όλων από τον γιατρό της βικτωριανής εποχής που φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος μέχρι ττον Γερμανό πρίγκιπα που πήδηξε από τον τέταρτο όροφο και εξακολουθεί να φοράει το στρατιωτικό του σακάκι.

Hollywood Roosevelt Hotel, Λος Άντζελες

Στην Πόλη των Αγγέλων, μια ομάδα διασημοτήτων αρνείται να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο Ρούσβελτ του Χόλιγουντ. Η Μέριλιν Μονρό ήταν συχνή καλεσμένη και της άρεσε ιδιαίτερα η Σουίτα 1200 και ο ολόσωμος καθρέφτης της. Τώρα, οι επισκέπτες κοιτάζουν στον καθρέφτη για να ρίξουν μια ματιά στην σούπερ σταρ, της οποίας η αντανάκλαση φημολογείται ότι εμφανίζεται ξανά και ξανά.

Hotel del Salto, San Antonio del Tequendama, Κολομβία

Το Hotel del Salto δεν λειτουργεί πλέον ως ξενοδοχείο, αλλά ως μουσείο πολιτισμού. Εξακολουθεί να είναι περισσότερο γνωστό για την προηγούμενη ιδιότητά του ως πολυτελής προορισμός για την ελίτ της Κολομβίας. Σκαρφαλωμένο στην άκρη ενός γκρεμού, το ξενοδοχείο έδινε στους επισκέπτες ανεμπόδιστη θέα στους καταρράκτες Tequendama, ύψους άνω των 400 μέτρων. Μετά την εγκατάλειψη του ξενοδοχείου τη δεκαετία του 1990, απέκτησε μια στοιχειωμένη φήμη, εν μέρει από την ιστορία των αυτοκτονιών που συνέβησαν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το Παρίσι κάνει μια ιστορική αλλαγή για τουρίστες και κατοίκους!

Her News

Οι κορυφαίοι προορισμοί για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα πέρα ​​από τη Σαντορίνη

HerNews ka

Ανακαλύψτε την Κρυμμένη Ομορφιά της Λέρου

HerNews ka