HerNews.gr
Beauty

Blake Lively: Το εντυπωσιακό μανικιούρ της στο show του Michael Kors

Blake Lively

Η Blake Lively πραγματικά έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο show του Michael Kors στη Νέα Υόρκη με αυτήν τη χρυσή ολόσωμη φόρμα.

Blake Lively

Οι φυσικές και ανεπιτήδευτες μπούκλες προσθέτουν έναν αέρα φυσικής ομορφιάς στο look της. Το μακιγιάζ με απαλές λάμψεις δίνει μια λαμπερή όψη, ενώ το χρυσό χρώμα της φόρμας της είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Φαίνεται ότι όλες οι λεπτομέρειες συνδυάζονται αρμονικά για ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Blake Lively: Το εντυπωσιακό μανικιούρ της στο show του Michael Kors

Το nude μακιγιάζ με απαλές λάμψεις είναι μια υπέροχη επιλογή που συμπληρώνει το εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα της Blake Lively, δίνοντας μια λεπτή λάμψη στο πρόσωπο της. Το μανικιούρ εμπνευσμένο από τα 70s και τις iconic τσάντες του Michael Kors σε απόχρωση κονιάκ και δέρματος είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Τα τρουκς που προστέθηκαν στο περίγραμμα των νυχιών προσδίδουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό στοιχείο στο μανικιούρ, προσθέτοντας λάμψη και ενδιαφέρον. Είναι μια εξαιρετική ιδέα για όσους αγαπούν το nail art και θέλουν να προσθέσουν μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή πινελιά στο μανικιούρ τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elle Gerstein (@enamelle)

Blake Lively: Έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε ginger!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φρύδια: 4 tips για να βρείτε το ιδανικό στυλ για εσάς!

HerNewskl

Δέρμα: Οδηγός φροντίδας από την πισίνα

Her News

Cold Girl make up: To μακιγιαζ για τις κρύες μέρες του χειμώνα!

HerNewskl