HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα – «Σημασία έχει να βρεις έναν καλό άνθρωπο και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια»

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 15/9 στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” τον μαιευτήρα της κολλητής της φίλης Μαριλού Κόζαρη που χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Πάνο Μουζουράκη.

Την ώρα που η παρουσιάστρια μιλούσε για την επίσκεψη που έκανε στην Μαριλού Κόζαρη στο μαιευτήριο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

«Φεύγοντας από το μαιευτήριο, ήμουν με τη μητέρα της Μαριλού και ήταν και ο Πάνος εκεί με τη μαμά του. Ο Πάνος λοιπόν, είπε κάτι που μου έμεινε, είπε στη μαμά της Μαριλού, “μπήκα σε μια υπέροχη οικογένεια και δημιούργησα μέσα σε αυτή και τη δική μου”. Ανατρίχιασα και λέω, “Χριστέ μου, έναν τέτοιο άντρα θέλω, με τέτοια φιλοσοφία”» δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Έπειτα εμφανώς συγκινημένη πρόσθεσε: «Μέσα στα ευχάριστα, υπάρχουν και πολλές συγκινήσεις γιατί όταν έχεις μεγαλώσει με κάποιους ανθρώπους θυμάσαι ιστορίες και είναι… Χθες, όταν γύρισα σπίτι μου, έλεγα, “αυτή είναι η ουσία της ζωής”. Έβλεπα τη φίλη μου τόσο ευτυχισμένη, τόσο ήρεμη… Όλα τα άλλα, λεφτά, επιτυχίες, εμφανίσεις, δεν έχουν σημασία.

Τίποτα. Να βρεις έναν καλό άνθρωπο, να είσαι ευτυχισμένη και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, για όσους το θέλουν φυσικά γιατί υπάρχει και κόσμος που δε το θέλει», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

J2US: Η ένσταση του Τριαντάφυλλου στην κριτική επιτροπή του show για την ερμηνεία της Φελίσια

Her News b

Φαίη Σκορδά: “Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι και σας αγαπώ πολύ”

HerNewskl

Light: «Να απολύσουμε τον Fipster να μείνει στο δρόμο να μην έχει δουλειά»

HerNews ka