HerNews.gr
Social News

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Έκανε νέο τατουάζ προς τιμήν της συζύγου του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τιμά τη σύζυγό του Βικτόρια Μπέκαμ με νέο τατουάζ.

«Μόλις έκανα το «Posh»… οποιοδήποτε από τα τατουάζ που έχω είναι της οικογένειας», είπε στη Sun σε μια ιστορία που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή. 

Μια πρόσφατη κοντινή φωτογραφία του χεριού του Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε τη λέξη «Posh» γραμμένη στο κάτω μέρος του μεσαίου δακτύλου του, ακριβώς δίπλα στο δάχτυλο στο οποίο φοράει τη βέρα του.Ντέιβιντ Μπέκαμ Βικτόρια Μπέκαμ

Το νέο τατουάζ είναι φυσικά ένα νεύμα στο παρελθόν της ποπ σταρ Βικτόρια Μπέκαμ ως Posh Spice του συγκροτήματος Spice Girls.

 Ο Ντέιβιντ μπορεί να εμπνεύστηκε από τον γιο του Cruz, ο οποίος έκανε το δικό του “Posh” τατουάζ στο χέρι του τον Φεβρουάριο για να τιμήσει τη μητέρα του.

Ο Ντέιβιντ έχει ήδη ένα τατουάζ « Βικτώρια » στο χέρι του ως φόρο τιμής στη σύζυγό του, συν τα ονόματα των τεσσάρων παιδιών που μοιράζονται ο ίδιος και η σχεδιάστρια μόδας: Μπρούκλιν , 24, Ρομέο , 21, Κρουζ και Χάρπερ , 12 ετών.

Έχει επίσης πολλά τατουάζ στο στήθος, τα χέρια και τα δάχτυλά του, τα οποία είναι ορατά στην επερχόμενη διαφήμιση για το νέο του άρωμα, όπου εμφανίζεται χωρίς πουκάμισο.

 Την Πέμπτη, ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι μοιράστηκε ένα βίντεο από τα παρασκήνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη δημιουργία της διαφήμισης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντάει στις φήμες περί χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

HerNewskl

Kim Kardashian: Kαλεί για «συμπόνια» εν μέσω επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ – «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη»

HerNews ka

Instagram: Πως να αυξήσω τους followers στο Brand μου!

Her News