HerNews.gr
Fitness

Η Sharon Stone αποκαλύπτει τα μυστικά που την κρατούν fit

Πώς μπορεί η Sharon Stone να είναι πάντα fit και να δείχνει καλύτερη από ποτέ; Τι είναι αυτό που την κρατάει γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια; 

Η Sharon Stone είναι γνωστή για την απίστευτη αντοχή και την ενέργειά της παρά τις προκλήσεις της ζωής που έχει υπομείνει. Το εγγυάται αυτό με τους κανόνες διατροφής που ακολουθεί.

Η βελτίωση της υγείας και της ευεξίας της έγινε ο τρόπος ζωής της και αυτό φαίνεται στην υπέροχη εμφάνισή της. Σήμερα είναι πιο προσηλωμένη στην υγεία της από ποτέ και έχει γίνει πρότυπο για πολλούς. Ανακαλύψτε τους διατροφικούς κανόνες που υιοθέτησε για να παραμείνει γεμάτη ζωή και ενέργεια.

1. Επιλέγοντας υγιεινά γεύματα έναντι επεξεργασμένων τροφίμων

Η Σάρον Στόουν αποφεύγει σταθερά τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα οποία είναι γνωστό ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρόσθετα, ζάχαρη, λίπος και νάτριο. Αν και περιστασιακά μπορεί να θέλει πατατάκια ή φαστ φουντ, ξέρει ότι αυτά τα τρόφιμα παρέχουν μόνο κενές θερμίδες και δεν κάνουν καλό στον οργανισμό της.

2. Τα λαχανικά στον ατμό είναι ο νόμος

Τα λαχανικά είναι το κλειδί για μια υγιεινή διατροφή, γεμάτη φυτικές ίνες και σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Η Sharon Stone λατρεύει τα μαγειρευτά λαχανικά, τα οποία συχνά συνδυάζει με λευκό σολομό, ψητό στήθος κοτόπουλου ή άπαχες μπριζόλες. Επιπλέον, τα λαχανικά έχουν χαμηλή θερμιδική αξία, αλλά είναι ιδιαίτερα χορταστικά.

Είτε τρώτε ωμά λαχανικά, βραστά, ψημένα ή σε σαλάτες, δώστε προσοχή στις επικαλύψεις. Η Σάρον προτιμά τα απλά ντρέσινγκ όπως το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο ξύδι από εκείνα με πρόσθετα σάκχαρα και θερμίδες.

3. Η πρωτεΐνη είναι το κλειδί

Η Σάρον Στόουν γνωρίζει τη σημασία της πρωτεΐνης στη διατροφή. Περιλαμβάνει τακτικά γεύματα πρωτεΐνης όπως κοτόπουλο, ψάρι και άπαχες μπριζόλες. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, την παροχή ενέργειας και για να σας βοηθά να αισθάνεστε χορτάτοι, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε το βάρος σας.

4. Ενυδάτωση

Η τακτική κατανάλωση νερού είναι ζωτικής σημασίας για ενυδατωμένο και υγιές δέρμα. Η Sharon Stone φροντίζει να πίνει αρκετό νερό όλη την ημέρα, κάτι που βοηθά το δέρμα της να διατηρήσει τη νεανική του λάμψη. Συνιστάται να πίνετε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα, αλλά περισσότερο εάν είστε σωματικά δραστήριοι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tρόποι για να κάψεις εύκολα θερμίδες

Her News

Συνήθειες που θα βελτιώσουν τη στάση του σώματός σας

HerNews ka

Pilates: Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους;

Her News