HerNews.gr
Σχέσεις

Αποτελεσματικές συμβουλές για να κάνετε φίλους στο διαδίκτυο

Τόσα πολλά πράγματα ξεκινούν στο διαδίκτυο σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του να κάνετε ακόμη και φίλους. Χρησιμοποιήστε αυτές τις γρήγορες συμβουλές και απλές ιδέες για να γνωρίσετε νέα άτομα με τα οποία θα συνδεθείτε.

Πώς να κάνετε γρήγορα φίλους στο διαδίκτυο

Προτού ανησυχήσετε για την προσέγγιση ανθρώπων, πρέπει να σκεφτείτε για λίγο το γεγονός ότι οι άνθρωποι πίσω από την οθόνη μοιάζουν πολύ με εσάς.

Είναι επίσης απλώς άνθρωποι που ζουν τη ζωή και αντιμετωπίζουν όλα τα σκαμπανεβάσματα της. Σκεφτείτε το να είστε online σαν να είστε στην παιδική χαρά.

Ο καθένας έχει το δικό του στιλ για να μπαίνει στους χώρους παιχνιδιού και μερικές φορές το δικό σας στιλ ταιριάζει τέλεια με κάποιου άλλου.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι κατακτούν τις μεταφορικές παιδικές χαρές τους.

1. Βρείτε άτομα μέσω μιας κοινής σύνδεσης

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να βρείτε φίλους στο διαδίκτυο είναι να δημιουργήσετε μια σύνδεση για κάτι που μοιράζεστε. Θα μπορούσατε να σχολιάσετε μια ανάρτηση που έκαναν σχετικά με ένα βιβλίο που διάβασαν που σας αρέσει ή να τους στείλετε ένα μήνυμα σχετικά με ένα χόμπι που έχετε. Το κοινό έδαφος θα σας δώσει κάτι για να μιλήσετε στα πρώτα στάδια της γνωριμίας.

2. Έχετε ενεργή διαδικτυακή παρουσία

Μερικές φορές, ο τρόπος για να κάνετε φίλους στο διαδίκτυο είναι να μην κάνετε τίποτα απολύτως. Εάν είστε ενεργοί στη θέση σας στο διαδίκτυο, άλλα άτομα που αναζητούν φίλους μπορεί να σας βρουν και να επικοινωνήσουν οι ίδιοι. Αλλά αυτό σημαίνει ότι έχετε ενεργή παρουσία. Οι άνθρωποι δεν πρόκειται να σας βρουν αν δεν δημοσιεύετε ή δεν μοιράζεστε ποτέ πράγματα για τη ζωή σας που βρίσκουν ενδιαφέροντα.

3. Κάντε μια φιλοφρόνηση σε νέους φίλους

Εάν στέλνετε μηνύματα σε έναν εντελώς άγνωστο, ένας πολύ καλός τρόπος για να τον ενθαρρύνετε να ανταποκριθεί είναι με ένα κομπλιμέντο. Αυτό θα δείξει στους ανθρώπους ότι δίνετε προσοχή στο περιεχόμενό τους και ότι εκτιμάτε κάποια πτυχή τους. Πράγματα όπως “Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που περιέγραψες την τελευταία σου δουλειά” ή “Πού το βρήκες αυτό το bomber jacket; Μου αρέσει!» θα λειτουργήσουν καλά.

Πώς να κάνεις manifest καλύτερες φιλίες στη ζωή σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dry Dating: Η τάση που θέλει τους νέους να βγαίνουν ραντεβού χωρίς να πίνουν αλκοόλ

HerNewskl

Τσακωμός στο ζευγάρι: Τι πρέπει να αποφεύγεις

Her News

Απιστία: Σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον ο σύντροφός σου σε απατά

Her News b