HerNews.gr
Διεθνή

Bianca Censori – Kanye West: Ο πατέρας της απαιτεί να τους συναντήσει για να τους «βάλει μυαλό»

Ο ανήσυχος πατέρας της Bianca Censori εξέφρασε για άλλη μια φορά ανησυχίες για τα ριψοκίνδυνα ρούχα της κόρης του.

Ο Leo Censori, του οποίου ο αδερφός είναι ένας διαβόητος δολοφόνος συμμοριών, ζήτησε από την κόρη του και τον σύζυγό της, τον ράπερ Kanye West, να πετάξουν στην Αυστραλία για να τον συναντήσουν, όπως ανέφερε η Daily Mail.

Ο πατέρας της Bianca Censori τον περασμένο μήνα είπε ότι ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με τον Kanye West επειδή φοβόταν ότι απομακρύνει την κόρη του από την οικογένειά της και τη μετατρέπει σε «άχρηστο εμπόρευμα».Ο πατέρας της Bianca Censori, Leo Censori.Τώρα, πηγές κοντά στον Leo λένε ότι η κόρη του «διστάζει» να συναντηθεί μαζί του.

«Ο Kanye έχει προσκληθεί να πάει στην Αυστραλία και η Bianca διστάζει να επιτρέψει να συμβεί αυτό γιατί ξέρει πώς θα αντιδράσει ο πατέρας της», είπε μια πηγή στο πρακτορείο.

«Ο μπαμπάς της εξακολουθεί να σχεδιάζει να καθίσει με τον Kanye και ο Leo δεν θα πτοηθεί από τη δύναμη ή τον έλεγχο του Kanye. Κανείς δεν περιμένει ότι όλα αυτά θα είναι ουράνια τόξα και οικογενειακά πορτρέτα».

Όλα αυτά έρχονται στο φως αφού πηγές είπαν στο πρακτορείο ότι η μητέρα της Bianca, η Alexandra, πέταξε στις ΗΠΑ για να τη «σώσει» από την τρέχουσα κατάστασή της, αλλά φαινομενικά απέτυχε να ακουστεί μόλις έφτασε.«Ο πατέρας της Bianca δεν ήταν απαραιτήτως ευχαριστημένος με την επίσκεψη της συζύγου του για να δει την κόρη τους γιατί νιώθει ότι έδωσε τη δυνατότητα στην Bianca να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει», είπε μια πηγή.

«Ναι, η Bianca ντυνόταν προκλητικά όσο η μητέρα της ήταν εκεί, αλλά δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με κάποια από τα ρούχα που είχε φορέσει πριν και μετά την επίσκεψη».

Τους τελευταίους μήνες, η 29χρονη πρώην αρχιτέκτονας εμφανίστηκε έξω ενώ φορούσε ελάχιστα έως καθόλου ρούχα, που κυμαίνονταν από διαφανή τοπ και καλσόν μέχρι να βγαίνει εντελώς γυμνή στο κοινό.

Οι ανησυχίες του Leo απηχούν ένα παρόμοιο συναίσθημα  που εξέφρασαν οι φίλοι της Bianca τον Ιανουάριο , οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο ράπερ της είχε απαγορεύσει τη χρήση των social media για τη δική της «προστασία».

Οι ανήσυχοι φίλοι του μοντέλου ισχυρίστηκαν ότι η «ισχυρή» Bianca που ήξεραν κάποτε είχε «φαινομενικά εξαφανιστεί για άλλη μια φορά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλοι της Bianca κατάφεραν να έρθουν σε επαφή μαζί της για να εκφράσουν τις απόψεις τους, αλλά  εκείνη δεν ενδιαφερόταν να τους ακούσει.

Kanye West: Το περίεργο βίντεο που δημοσίευσε με την Bianca Censori ξαπλωμένη στο κρεβάτι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για Χάρι Στάιλς: «Για πρώτη φορά μετά από καιρό βγαίνω ραντεβού»

Her News

H επική αντίδραση της Meghan Markle μετά το μήνυμα της Beyoncé

HerNewskl

Jamie Foxx: Δεν είναι ακόμη εντελώς καλά παρά τις πρόσφατες εξόδους του

HerNews ka